Sunday, July 30, 2017

Swoon četkice za sminkanje (četkica za blendanje senki i četkica za konture ili rumenilo )

Zdravo devojke. Danas ću vam pisati o četkicama koje su kod nas izasle pre dosta vremena ,ali sam ih ja tek pre 2 meseca kupila da isprobam. A to su swoon četkice ,njih mozete pronaći u  Lilly drogerijama i veoma su povoljne. Izgled veoma podseca na Wet and Wild četkice za sminkanje.

Da kupim ove četkice prvenstveno me je privukao njihov dizajn . Četkice su  belo roze boje od plastike su  sa srebrnim slovima. Imaju sintetičku dlaku čiji su vrhovi roze . I zaista su preslatke.
Četkice koje sam izabrala da isprobam su četkica za blendanje senke i četkica za konture ili rumenilo.


Četkica za konture ili rumenilo 
Ovo je sintetička koso sečena četkica . Ja je lično nisam probala za konture ,več je koristim za bronzer i ponekad za rumenilo. Ne kupi previše proizvoda što i ne mora biti mana jer nećete moći da da preterate sa količinom proizvoda koji nanosite na lice. Veoma lako se održava uvek se sve skine sa nje i brzo se suši ,što je zaista odlično. Nije najbolja četkica koju sam probala ,ali može da posluži za sakodnevnu upotrebu. I cena joj nije visoka cena joj je nešto manje od 400 dinara,


Četkica za blendanje senki 
Ovo je mala četkica za blendanje koja će odgovarati osobama sa malim kapcima. Može se koristiti i za highlight ispod obrve. Takođe ne hvata previše proizvoda i morate se vraćati par puta. Što se održvanja tiče takođe se veoma lepo i lako održava. Nije najbolja koju sam probala, ali  za cenu od oko 220 dinara ja sam i više i nego zadovoljna ovom četkicom, može da posluži za svakodnevnu upotrebu.



Da li ste probali ove četkice i kakvi su vaši utisci o njima?

Thursday, July 27, 2017

Golden Rose Velvet matte ruz (03)

Ćao devojke danas ću vam pisati o mojoj omiljenoj nijansi Golden Rose Velvet matte ruževa , u svojoj kolekciji imam par nijansi ,ali se ova nekako izdvojila kao omiljena.

Dolaze u preslatkom crvenkastom pakovanju sa zlatnim slovima. I sadrži 4,2g proizvoda
Tekstura ovog ruža je gusta i kremasta ,laki su za rad. Što se pigmentacije tiče veoma dobro su pigmentovani .. Nisu teški na usnama , i što je najvažnije ne isušuju usne kao klasični mat karmini. Pošto nisu klasični mat karmini  ne ostaju na usnama toliko dugo i posle nekog vremena čete moratu da ga popravite.

 Neko sam ko obožava nude karmine tako da je i moja omiljena nijansa ovih ruževa nude.  Nijansa 03 je jedna srednja nude nijansa i ima neki breskvasti ( blago narandžasti ) pod ton. Savršen je i za preko dana , i mislim da će se svideti svim ljubiteljima nude nijansi .


Koja je vaša omiljena nijansa ovih ruževa? 

Wednesday, July 26, 2017

My Favorite Lip Combo's Right Now

Hi girls. So today im gonna share with you my favorite lip looks (combos)  right now. This is something i like to wear on my lips on day to day basis


 First look
Essence lip liner - satin mauve 06 and Aura absolute matte lipstick in shade 601 My beloved 

Second look
Essence lip liner - in the nude 11 and Llums wet lips gloss in shade 08 salty caramel 
And the last lip combo 


Golden Rose liquid lipstick in number 03

What's your favorite lip combo right now ? 
Thank you for reading xoxo 

Monday, July 24, 2017

Moja trenutna nega kose

Cao devojke. Kao što sam pominjala par puta na svom blogu neko sam ko ima veoma oštećenu i tanku kosu . A pritom je i farbana tako da je to doprinelo da bude još oštećenija. U ovom postu nema previše proizvoda koje koristim,ali mi svi oni trenutno odgovaraju.

Prva stvar koja je ja mislim najbitnija što se nege kose tiče jeste redovno šišanje -
Što se šampona tiče trenutno koristim Fresh family care šampon od breze. Primetila sam da mi dosta odgovara i da mi ne stvara iritacije na koži glave kao neki mnogo skuplji šamponi. Lepo opere kosu, ne suši je što je veoma važno jer je i ovako suva.

Regenerator(balzam) koji trenutno koristim i ovo mi je druga bočica jeste L'oreal  Elseve Clay regenerator. Ovaj regenerator mi savrseno odgovara . Nanesem ga na kosu ostavim 1-2 minuta  da odstoji na kosi  i isperem posle njega mi kosa bude svilenkasta i lakše se česlja . Takođe sam primetila da mi zaista pomaže što se tiče mašćenja korena kose.

Imam običaj da jendom do dva puta nedeljno koristim masku za kosu. Maska koju trenutno koristim i koja mi zaista radi posao jeste L'oreal Elseve extraordinary oil maska.. Nju nanesem na kosu i ostavim na kosi  nekih 4-5 minuta. Od kad je koristim primetila sam da mi se kosa zaista oporavila pomalo .

I zadnji proizvod koji koristim jeste L'oreal Elseve double elixir ekspres regenerator. Kada operem kosu prosušim je peskirom i poprskam ovo po kosi..Dodatno mi pomaže u raščešljavanju i takođe mi učini kosu ravnijom što mi se zaista veoma dopada i ne bude naelektrisana kad se osuši kao što nekada zna da bude.

Koja je vaša trenutna nega kose?😊

Sunday, July 23, 2017

GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK -REVIEW (ENGLISH)

Hi girls .
Today im gonna write you about my favorite drugstore liquid lipsticks. Unfortunately in my collection i have just two shades. Shade 10 and 03.

 They come in black matte cardboard  box. The packaging itself remainds of Jeffree Star's packaging for his velour liquid lipsticks. They come in 5,5ml.

As for pigmentation it's great ,in just one layer you will get full rich color on your lips . The smell remainds me of vanilla cupcakes . They stay on the lips for 6-7hours ,and that's really great . It doesn't dry out your lips that much as other matte liquid lipsticks

Golden Rose longstay liquid matte lipstick shade  10
This well-known shade thrilled me like most Serbian beauty bloggers. This is cool purple-grey color . The shade is beautiful ,bold and unusual. It's not gonna look good on everybody.




Golden Rose longstay liquid matte lipstick shade 03
This is beautiful mauve color that have a hint of purple in it.This is universal color that's gonna look good on everyone.




Thank you for reading xoxo

Friday, July 21, 2017

Aura tečni mat karmini -recenzija

Ćao devojke .
Danas ću vam pisati o već dobro poznatim Aura tečnim ruževima.  Jedna sam od onih osoba koje zaista vole mat ruževe i pretežno samo njih i nosim. U svojoj kolekciji imam samo 3 nijanse koje su mi se najvise dopale a to su : 601 My beloved , 609 Candy pick i 611 Time for selfie.

Dolazi u klasičnoj plastičnoj amblaži i sadrži 7ml proizvoda. Što se tiče dugotrajnosti kao i svaki mat ruž dugo ostaje na usnama i ne ostaje na časama ,cigaretama.


601 My beloved - ovo je jedna klasična svetlo nude nijansa koja će se svideti svim ljubiteljima nude nijansa. Lično je koristim sa nekom olovkom i ovo mi je omiljena nijansa od sve tri koje posedujem.
My Beloved -601

609 Candy pick-Ovo je bleda hladno roze nijansa i definitivno je od ove tri najmanje pigmentovana da bi ste dobili punu boju morate je naneti u bar dva  sloja.
Candy Pick-609

611 Time for selfie - Ovo je definitivno jedna prelepa boja..podseca me na boju maline samo malo tamnija. Mislim da bi mnogima dobro stajala, za punu boju nanosim je u dva sloja ali i ne morate.
Time for selfie -611

Aurine ruževe možete pronaći u Lilly i DM drogerijama kao i u većini lokalnih parfimerija. Cena im je oko 500 dinara što zaista nije puno .
Da li se i vama sviđaju i koji je vaši omiljeni tečni mat ruž?
Pozdrav 😘

L'oreal elseve extraordinary oil hair mask -review ( English )

Hi girls. So today I decided to talk about hair care. Im the tipe of person who has damaged and thin hair so I have to use so many hair products . Today I will present to you hair mask that I am using lately .It comes in beautiful golden packege and contains 300 ml of product.

This mask is designed for dry and  demaged hair and is full of nutritious oils that feed and recoverdried and lifeless hair , restore it's shine and healthier appearance. This is a mask with creamy structure and contains shimmer particles. The fragrance is very intense and beautiful. It remains very long on the hair after washing. When i use it i apply it on hair and leave it on 3-4 minutes and than rinse. 
After washing it hair is immediately soft and silky and it remains like that after it dries.
If your someone who has dry and demaged hair  I'm pretty sure you will like this mask .
Thank you for reading xoxo😘

Thursday, July 20, 2017

THE ONE -EYES WIDE OPEN MASKARA-RECENZIJA

Drage devojke ,danas ću vam pisati o maskari koju vec neko vreme imam u svojoj kolekciji,ali sam je tek pre par dana otvorila i krenula da je koristim. To je Oriflame The One eyes wide open maskara.

Dolazi u preslatkom elegantnom bordo-srebrnom pakovanju i sadrzi 8ml.
Prvo što sam primetila kod ove maskare jeste njena čudna četkica . Četkica je osmišljena da "otvori" oči tj.da ih učini većim.

 Sa volumenom koji ova maskara daje nisam baš zadovoljna . Maskara ne lepi trpavice što je plus , tekstura je gušća.
Ova maskara dolazi u 2 boje crnoj i crno ljubičastoj boji.
Što se mene tiče ova maskara mi ne odgovara jer imam svetle i kratke trepavice ,pa mi treba maskara koja će ih produžitii dati im volumen.
Pozdrav😊

Wednesday, July 19, 2017

Must have products for summer -make up edition ( English)

Hi girls. Today i will present to you products that according to me you have to have this summer in your makeup bag.  In order to shine and be beautiful   even during the hot  summer days  ,sometimes we need a little makeup.
As for the face  i use BB cream or some kind of lightweight  foundation beacause i dont want heavy foundation during hot days. One of the products i use in the moment is Maybelline Fit me foundation. For natural look i apply it in one layer with Beauty blender. Also if you don't want to put on foundation you can use concealer to hide small imperfections on your face,and your good to go.
Bronzer is second product that i think is must have for summer time. My current choice is Llumss matte bronzer ,or bronzer from Oriflame's countouring kit.
As for  eyes in this hot summer days ,the only thing i personally do is mascara. The mascara i currently use is Essence Lash Princess mascara. 
For lips I recommend lip glosses. They are light on the lips and gives them a little color . I personally avoid matte lipsticks in summer.  One of the glosses that im obsessed  with is Llums wet lips gloss in shade 08 Salty Caramel. This is one beautiful nude shade.
Last product that is in my opinion must have is my personal favorite  highligher😍. I consider it an unavoidable product for summer time.It will give you perfect shine.  Depending  on your taste you can use more or less pigmented highlighter . You can aslo place it on parts of the body like your shoulder or your coler bone. The highlighter i currently use the most  is from Oriflame's Counturing kit .
Thank's for reading xoxo

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...