Wednesday, May 31, 2017

Catrice liquid camouflage

Zdravo devojke.
Danas ću vam preneti utiske o mom omiljenom drogerijskom korektoru. A to je Catrice liquid camouflage.


Dolazi u standarnom pakovanju kao i svi drugi tečni korektori i sadrži 5ml. Kod nas se može pronaći u DM drogerijama i cena mu je negde  oko 500 dinara. Moja nijansa je 010 Porcellain koji je idealan za osobe hladnijeg podtona.


Korektor je jako dobro pigmentovan i ima veoma dobru pokrivnu moć što mi se jako dopada. Postojanost mu je odlična traje ceo dan na koži i meni se  ne uvlači u sitne linijice oko očiju.


 Ne isusuje kožu, blenda se odlično. Ja za blendanje  koristim uglavnom Aurin beauty blender,ali ponekad i prst. Takođe ponekad ga koristim kao bazu za senke i u tom slučaju se savšeno pokazao. Savršeno prekriva neporavilnosti koje mi se pojave ponekad na licu.

Trajnost mu je odlična, stoji ceo dan dok ne uzmete da skinete sminku.
Sve u svemu osvojio je i mene kao i većinu devojaka koje su ga probale.

Kakvi su vaši utisci? I koji je vaš omiljeni drogerijski korektor? 😘😊

Tuesday, May 30, 2017

Aura Correct me Concealer

Zdravo devojke.
 U današnjem postu ću vam preneti svoje utiske o jednokm veoma pristupačnom , a dobrom korektoru. To je Aurin Correct me korektor. Može se pronaći u svim Lilly i DM drogerijama,kao i u većini lokalnih parfimerija. Cena mu je negde oko 450 dinara.

Ovo je tečni korektor namenjen prekrivanju tamnih podočnjaka i svih nepravilnosti na koži.
Korektor dolazi u 6  nijansi :301 Vanilla,302 Pastel Beige,303Caramel cream, 304 fair,305 Cool Ivory i 306 Natural. Zapremina 7 ml.


Pakovanje u kome dolazi je identično kao i pakovanje od njihovih Absolute Matte ruževa.  Ovaj korektor se ne uvlači u male borice i što je veoma važno ne oksidira i ne iritira kožu.  Savršen je za osobe koje nemaju nekih većih nepravilnosti na licu ,jer mu pokrivna moc nije potpuna.


Moja idealna boja ovog  korektora je 304 Fair. Ovo je najsvetlija nijansa ,namenjena osobama sa izrazito bledom kožom kao što sam ja .Neutralnog i hladnog podtona je. Koristim ga i za  posvetljivanje i konturu.
 Ja sam prilicno zadovoljna ovim korektorom.. Kakvi su vaši utisci?😊😘



Sunday, May 28, 2017

Essence Liquid Dip Eyeliner Waterproof

Zdravo devojke .
Danas ću vam preneti svoje utiske o Essence Liquid Dip ajlajneru. Nisam osoba koja često koristi ajlajner. Pa ih u svojoj kolekciji nemam puno.
Ovaj ajlajner možete pronaći u svim Dm i Lilly drogerijama. I cena mu je oko 380 dinara.


Dolazi u crnoj ambalaži sa plavim poklopcem i plavim slovima.


Što se aplikatora tiče on je sundjerast i nije preterano tanak, zbog čega i nije najprecizniji. Sam ajlajner je intenzivno crne boje i suši se u mat.


Što se dugotrajnosti tiče relativno  dobro mi se pokazao. Posle par sati nošenja polako je počeo  da se razliva i nestaje sa kapaka.


Za cenu od 380 dinara je dobar ,ali bih se uvek pre odlučila za Essence Liquid Ink Eyeliner,kojem je cena slična.

Da li ste ga probali, kakvi su vaši utisci ? Pozdrav 😘😊



Thursday, May 25, 2017

Essence Lash Princess Volume mascara

Zdravo devojke.
Danas ću vam predstaviti jednu od mojih omiljenih maskara. A to je Essence Lash princess Volume maskara.
Dolazi u preslatkom crnom pakovanju sa rozikasto-narandzastim detaljima.

Česljić je dobar i prekriva svaku trepavicu, pruža dramatičan volumen trepavicama.


Veoma dobro raščešljava i razdvaja trepavice. Maškara je  guste i kremasti strukture.
                     
Može se pronaći u svim Lilly i Dm drogerijama.  Cena je negde oko 400 dinara.
Jedan sloj maskare

 Pozdrav 😊😘

Tuesday, May 23, 2017

FAVORITI MAJ

Zdravo devojke.
Maj se polako blizi kraju pa sam odlučila​ danas da  vam predstavim svoje favorite za Maj. Ovog meseca ih nema puno, ali su tu proizvodi koje sam koristila zaista ceo mesec.

Prvi favorit je jedna sasvim obična stvar,a to je ova siva majica sa roze natpisom . Savršena je za svaki dan, može da se nosi i uz  trenerku i farmerke . Kupljena je u Terranovi . Ceo Maj kad god nisam znala šta da obučem, oblačila sam nju.




Sledeći favorit za mesec maj je Llums sjaja za usne u nijansi Salty Caramel. Boja je savršena nude , ne lepi se kao većina sjajeva i savšeno stoji na usnama .
Druga stvar što se tiče šminke jeste Golden Rose tečni ruž u nijansi 03 . Savršena mauve nijansa. Skroz mat ,ovo je jedna od onih nijasni koje stoje svakome. 
Sledeća stvar jeste moj večiti favorit ,a ne samo favorit za mesec maj a to je Loreal elseve double elixir balzam za kosu u spreju. Ovo je stvar koja je meni mnogo olaksala zivot. Moja kosa se jako mrsi i bez ovoga ne bimogla da je očešljam..Čini mi kosu mekanom i sjajnom. 
Još jedna stvar koja se našla u mojim favoritima za mesec Maj jeste Lorelov Extraordinary Clay šampon za kosu.  Odlično čisti mosu,kosa mi se manje masti. Savršen je za osobe koje imaju jako masno teme ,a suve krajeve.
Sledeći favorit je Swoone četkica za šminkanje. Koristim je za bronzer ili rumenilo.Četkica je veoma mekana i veoma dobro radi posao , s obzirom na cenu koja je veoma pristupačna. Može se pronaći u Lilly drogerijama.
Ovaj Golden Rose wow lak za nokte je takođe zaslužio da se nađe među favoritima, pošto sa ga nosila celog meseca. Kod njega mi se najviše svidela ova baby roza boja.
 Sledeći i moj zadnji favorit za mesec Maj jeste ovaj gel za tuširanje Raphael Rosalee. Njega sam dobila na poklon u kompletu zajedno sa skrabom za telo,mlekom za telo i sa soli za kupanje.. Ovaj gel miriše na papaju i jagodu , neće se svideti osobama koje ne vole voćkaste mirise .
Koji su vaši favoriti za ovaj mesec Maj

Sunday, May 21, 2017

L’ORÉAL: ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY ŠAMPON

Zdravo devojke.
Danas ću vam pričati o šamponu koji koristim već nekih mesec dana. A to je L'Oreal elseve extraoridanary Clay. Ovo je šampon sa tri vrste prociscavajuće gline.



Ovo je šampon  guste teksture i veoma prijatnog mirisa.
Izuzetno dobro radio posao , odlično čisti kosu i zaista se manje masti kosa.

U dodiru sa vodom stvara se veoma gusta pena, koju je potrebno lepo isprati.


Šampon je po mom mišljenju veoma jak, i nije za osobe koje nemaju izuzetno masno teme glave.

Moj generalni utisak je da u kombinaciji sa maskom i balzamom za kosu iz iste linije ,zaista radi ono što L'Oreal kao proizvođač obećava ,a to je tri dana čiste i sveže kose .

Wednesday, May 17, 2017

ESSENCE ALL ABOUT BRONZE EYESHADOW PALETTE

Zdravo devojke .
Danas ću vam pričati o jednoj veoma jeftinoj paletici senki koja se kod nas može pronaći već dugo.
To je ESSENCE ALL ABOUT BRONZE paletica senki.
Dolazi u providoj plastičnoj ambalaži , sadrži 8 senki . Rok trajanja im je 12 meseci od otvaranja

Lake su za rukovanje i praktične za poneti. Dizajn pakovanja je jednostavan i sviđa mi se što je prostor  pametno iskorišćen.
 Sve senke u ovoj paleti su metalik i to je jedna zamerka. Mislim da su trebali da stave makar jednu mat senku, jer look napravljen sa ovim senkama može izgledati malo napadno preko dana .
Prva nijansa u prvom redu je rozikasto-bež. Druga po redu je prljavo zlatna nijansa. Treća nijeansa je  braonkasto-zlatna . I zadnja četvrta nijansa je cokoladno braon nijansa. 
Prva nijansa u drugom redu je belo-krem nijansa savšena za hajlajt. Sledeća nijansa je prava zlatna nijansa. Treća po redu je smeđe -zlatkasta i na kraju zanja nijansa je prava braon boja. 
Jedna stvar koja me je iznenadila to je pigmentacija ovih senki ,koja je odlična. Kada sam je kupovala nisam očekivala ovako dobru pigmentaciju, s❜obzirom na cenu palete. Lako se blendaju ,malo se truse al to se može zanemariti.


Cena ove paletice je negde oko 550 dinara .
Jeste li probali ove senkice , i kakvo je vaše misljenje ?😊

Sunday, May 14, 2017

LOREAL ELSEVE DOUBLE ELIXIR ( for weak hair with tendency to fall)

 Zdravo devojke
Danas ću vam pisati o jedno proizvodu koji zaista mnogo  pomaže mojoj kosi. A to je Loreal elseve doube elixir  express conditioner .


 Moja kosa je jako tanka i veoma lako se mrsi ,tako da mi ova Lorealova prskalica zaista dosta pomaže da je raščesljam sa lakoćom.
Ovde se radi o proizvodu koji treba da štiti kosu,olakša raščešljavanje i čini kosu mekanom. Ovo je u stvari balzam za kosu u spreju .
Dolazi u providnoj plastičnoj ambalaži i sadrži 200ml. Ovo je dvofazni proizvod i pre korišćenja ga treba promućkati da bi se baze spojile. Miris mu je veoma prijatan , ne previše jak ,ali se zadržava na kosi.

 Koristi se na vlaznoj ili suvoj kosi.
 Kod ovog proizvoda mi se sviđa  to što kosa od njega bude jako svilenkasta,mirisna i meka. Još jedna dobra stvar je to što uopšte ne masti kosu . Jako se sporo trosi iako ga koristim skoro svakoga dana.
Ovaj proizvod se moze pronaći u svim Lilly i DM drogerijama. Cena mu je negde oko  400 dinara. Definitivno ću nastaviti da ga kupujem i koristim ,jer zaista dosta pomaže mojoj kosi,
Definitivno ću nastaviti da ga kupujem i koristim ,jer zaista dosta pomaže mojoj kosi,

Saturday, May 13, 2017

GOLDEN ROSE LONGSTAY LIQUID MATTE LIPSTICK

Zdravo devojke.
Danas ću vam preneti moje utiske o već dobro poznatim Golden rose tečnim karminima .
U svojoj kolekciji nažalost imam samo dve njanse a to su 10 i 03 .
Dolaze u crnoj mat kartonskoj kutiji,a kad nju otvorite  nalazi se bočica sa karminom.
Sama ambalaža u kojoj se karmin nalazi me mnogo podseća na Jeffree Star karmine.  Dolaze u pakovanju od 5,5 ml


Aplikator za nanošenje karmina  je jako precizan  i jako jednostavno se nanosi na usne. 
Što se pigmentacije tiče ona je odlična, U samo jednom sloju ćete dobiti ravnomernu bogatu boju na usnama. Što se mirisa tiče jako me podseća na neke kolačiće. 
 Trajnost ovih ruževa je fantastična, na usnama se zadržava i po 6-7 sati ,što je zaista odlično. 
Karmini ne isusuju usne toliko,kao drugi tečni mat karmini koje sam probala.
                                                       Golden rose liquid matte 10 

Ova dobro poznata nijasna me je oduševila kao i većinu devojaka, Na svakome izgleda pomalo drugačije. Ovo je hladna  sivo -ljubičasta  nude nijansa. Nijansa je predivna ali i veoma neobiča. Ne stoji svakome. Nikako ne pristaje devojkama sa toplim podtonom.



Golden rose liquid matte 03
Ovo je jedna prelepa boja,hladna mauve nijansa sa ljubičastim podtonom, baš onakva boja kakve volim da nosim na usnama, Što se ovog karmina tiče reč je o jednoj univerzalnoj boji ,koja bi trebalo lepo da stoji skoro svim devojkama. Ako ne volite ružičaste nijanse neće vam se svideti.

  
 Koje su vaše omiljene nijasne ?😊

Monday, May 8, 2017

APRILSKI FAVORITI

Cao devojke , evo Maj je polako došao pa bih volela sa vama da podelim svoje favorite meseca Aprila.


 Prva stvar koju cu pomenuti a ujedno i jedina koja nije sminka i kozmetika su moje nove naočare za sunce. Početkom meseca sam ih dobila na poklon i od tad ih nosim uvek sa sobom.
Jako mi se sviđa što su baby roze boje,a ne klasicne crne. Znam da su kupljene u New Yorker-u ,ali cenu zaista ne znam, pošto sam ih dobila na poklon. 

 .Sledeća stvar koja je zaista zaslužila mesto u ovomesečnim favoritima je Garnier Fructis Goodbye Damege balzam za kosu. Ovaj balzam je namenjen devojkama koje imaju jako oštećenu i beživotnu kosu kao sto je moja. Formula ovog balzama obogaćena je Keraphyllom i ekstraktom ploda Amle. Što se moje kose tiče ovaj balzam radi sve sto obećava. Kosa se lako raščešljava , mekana je i svilenkasta na dodir i ima bolji izgled. Definitivno ću nastaviti da ga kupujem i koristim.


Sledeći favorit ovog meseca je jedna sasvim obična i uobičajna stvar a to je Labello lip butter od Vanile i Makadamije. Zbog korišćenja mat ruževa moje usne su veoma suve pa im treba nega. Za to sam u proteklom mesecu koristila upravo Labello lip bater .  Lip batteri dolaze u metalnoj ambalaži,koja nije baš praktična za upotrebu . Bele je boje i ima prelep  miris vanile  koji se možda neće svideti svim devojkama. Pruža veoma  dobru hidrataciju i na usnama ostavlja lagani sjaj. Pruza efekat  mekanih i negovanih usana. 
Sada prelazimo na deo favorita koji se tiču sminke.
Prvi favorit što se tiče sminke jeste novi Maybelline Fit Me puder. Ovaj puder je idealan za svakodnevnu sminku, njegova pokrivna moć je srednja i daje mat zavrsnicu. Dolazi u ambalazi od 30 ml.Ne bih ga preporučila devojkama sa izrazito suvom kožom.
Sledeći favorit je nezamenjivi Catrice Liquid Camouflage korektor.. Moj je u nijansi 010 Porcellain. Kao i većina devojaka i ja sam oduševljena njim. Jako lepo prekriva podočnjake i sve nepravilnosti na licu. Ne isušuje  kožu i jako lepo se blenda . Dolazi u klasičnom pakovanju kao i svaki drugi korektor i ima 5 ml. Jedina mana mu je što se jako brzo troši .
Sledeći favorit posedujem jako dugo,ali sam te sad u Aprilu počela intenzivno da ga koristim, a to je Avonov Mat karmin u nijansi Marvelous Mocha. Ambalaža je crne boje skroz mat. Lako se mažu ,se suše usne kao klasični tecni mat karmini. Sa usana blede ravnomerno,ali ostaju na priboru za jelo i piće. Marvelous Mocha je topla smeđa nijansa sa narandžastim podtonom. 

Poslednji favorit za mesec April je još jedan karmin koji sam nosila celog meseca a to je Maybelline Colorsensational u nijansi 620 Pink Brown. Ovaj karmin nema mat završnicu , kremaste je teksture sa ravnomernim sjajem bez šljokica.. Moj je rozikasto braon nijanse.Jedan je od mojih omiljenih ruzeva trenutno.Daje usnama lep hidriran izgled. 

Drage devojke to bi bili moji favoriti za mesec April.. Da li ste probale neki od njih i kakvi su vasi utisci ? 😊😊
Pozdrav

Sunday, May 7, 2017

RECENZIJA MAYBELLINE FIT ME MATTE + PORELESS PUDERA

Cao, devojke. 
Nedavno sam u našim drogerijama naišla na  cuveni Fit Me puder, i naravno morala sam da  kupim da ga isprobam. Moj je u nijansi 110  Porcelain. 
Ovaj puder je namenjem devojkama koje imaju normalnu do masnu kožu. Fit me spada  u medium coverege pudere i idealan je za svakodnevnu upotrebu .
Puder je veoma tecan , lako se nanosi na kožu i suši se u mat. 
Kod nas ga možete pronaći u 6 nijansi : 110,115,120,125,130,230
Puder dolazi u tubi koja  sadrži 30 ml proizvoda .
Pošto daje mat zavšnicu ne bih ga preporučila devojkama koje imaju suvu kožu,jer se nakuplja na suvim delovima i ne izgleda lepo. 
Kod nas ga možete pronaći u svim DM i Lilly drogerijama , cena mu je oko 800 dinara .

Sastojke možete videti na sledećoj fotografiji 
Drage devojke , da li ste probale novi Maybelline Fit Me? Želim da čujem vaše utiske  🌝😊😊😊 Pišite mi u komentarima
Pozdrav

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...