Monday, November 20, 2017

Mojih top 5 proizvoda ispod 1000 dinara

Ćao drage moje devojke.  Danas sam odlučila da sa vama podelim mojih top 5 proizvoda ispod 1000 dinara koje iznova i iznova kupujem. Neko sam ko voli da isprobava nove stvari ali se nekako uvek vraćam nekim starim proizvodima koje obožavam. Pa da krenemo .



Prvi proizvod ispod 1000 dinara koji preporučujem i mnogo volim jeste Maybelline Fit me puder, moj je u nijansi 110 trenutno sam na 4-toj tubici ovog pudera i savršeno mi odgovara, koristim ga svakodnevni makeup i malo je reći da sam prezadovoljna . Preporučujem ga svim devojkama koje nemaju suvu kožu . Njegova cena je negde oko 800 dinara,a često se može naći na sniženjima.

Sledeći proizvod jeste Catrice camouflage cream korektor ,cena mu je nešto manje od 400 dinara, i radi odlično kao i Catrice camouflage tečni korektor,dugo mi traje,jedina mana ako to možemo i da nazovemo manom jeste samo pakovanje koje je kao teglica .

Proizvod koji ne spada u šminku, a koji obožavam od kad sam krenula da ga koristim jeste Ultra doux mythic olive balzam,ovaj balzam toliko prija mojoj kosi da je to neverovatno, ne masti je, lako se raščešljva i kosa je svilenkasta posle njega , ja ga kupujem u lokalnoj prodavnici  tako da ga plaćam 190 dinara ,dok mu je cena u Liliju 240 dinara.

Naravno ja ne bi bila ja da ne pomenem jedne od mojih omiljenih karmina ,a to su Golden Rose tečni mat karmini , cena im je oko 500 dinara, jako su dugotrajni i imaju prelepe nijanse i joše lepši miris,mnogo volim njihovu formulu karmina. Mislim da nema potrebe da vam nešto preterano pisem o njima.

I na kraju 5 proizvod ispod 1000 dinara jeste Max Factor 2000 calories maskara, ovoj maskari se već godinama uporno vraćam, mislim da joj je regularna cena možda malo iznad 1000 dinara,ali su veoma često popusti gde je možete pronaći za oko 850 dinara, Ovu maskara pored Maybelline lash sensational najviše koristim, i definitivno je moj višegodišnji favorit.

 To bi bilo to za ovaj post, koji su vaših 5 top proizvoda ispod 1000 dinara?
xoxo

No comments:

Post a Comment

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...