Wednesday, November 29, 2017

Essence Get picture ready paletica za konturisanje

Ćao drage moje devojke. 
Danas želim da sa vama podelim svoje utiske o jednoj jeftinoj drogerijskoj paletici za konturisanje .
U pitanju je Essence get picture ready paletica.
Ovu paleticu sam kupila u Liliju ,po ceni od 560 dinara.
Neko sam ko preferira praškaste proizvode za konturisanje ,pa sam poželela da probam i ovu paleticu.

 Paletica dolazi u klasičnom Essensovom plastičnom pakovanju  i sadrži 6,9g ( 0.24oz).
Paletica se sastoji od : highlight nijanse, toplog bronzera i nijanse za konturu.

Što se highlight nijanse tiče nju iskreno najmanje koristim, vanila boje je . Kada je koritim koristim je za setovanje korektora ispod očiju,i sasvim je okej za to.
Sledeći proizvod jeste bronzer za utopljavanje lica ,što se tiče pigmentacije nije preterano pigmentovan i savršen je za početnike zbog toga, lako je nadogradiv. Pomalo vuče na narandžasto,ali ne previše. Koristim ga kad ne žeim da konturišem lice ,već samo da ga utoplim.

 Što se kontur nijanse tiče , često je koristim. Ovo je jedna hladna braonkasta nijansa. Pigmentacija je skroz okej, ništa preterano, kao i druge dve nijanse ,jako se lepo i lako blenda i pritiom se lako nadograđuje ako neko voli jače konture.

Sve u svemu za pare koje sam je platila ovo je jedna sasvim korektna paletica za konturisanje..
Pozdrav do sledećeg posta xoxo

Saturday, November 25, 2017

Sencor pegla za kosu

Ćao drage moje devojke. Danas za vas imam malo drugačiji post. Ovoga puta neću pisati o šminki niti o kozmetici, vec o proizvodu za stilizovanje kose.
Danas ću vam pisati o mojim utiscima o Sencor pegli za kosu koju koristim već četiri dobre godine i  dalje me nije izneverila i radi kao i na početku.

Neko sam ko ima veoma tanku kosu ,i zaista vodim računa da je ne oštetim još više, i to je ono što mi je ova pegla i pružila,kosu koja nije oštećena i pored korišćenja iste. Pegla se ne zagreva previše.Max temperatura koju može da dostigne jeste 200°c .

Ima turmalinske keramičke ploče  i veoma dugačak kabal koji je namešten tako da može da se okrećeza 360°. Jako je laka za korišćenje i veoma lako se kosa ispravi sa njom.
Pre samog korišćenja ja kosu naprskam sa sprejom za zaštitu od toplote. Takođe je koristim i za pravljenje lokni i savršene lokne napravi ,i pritom veoma lako,iako nisam neko ko je veoma vešt u pravljenju frizura.


Kosa uvijena ovom presom 

Kosa ispravljena istom peglom
Sve u svemu veoma sam zadovoljna ovom peglom i koristiću je sve dok se ne pokvari  :)
xoxo

Thursday, November 23, 2017

Ebeline beauty sunđerčić

Ćao devojke,za vas danas imam jedan kratak post :)
Jedna sam od onih devojaka koje puder vole da nanose Beauty blenderom, tj, sunđerčićem. Jedan od mojih omiljenih jeste Aurin beauty sunđerčić. Sa vama ću danas podeliti svoje mišljenje o Ebelein beauty sunđerčićem.
 Pokvašen sunđerčić

 Oblik ovog suđerčića nije klasičnog oblika, i to me je iskreno i privuklo da ga kupim. Kupljen je u Dm-u po ceni malo manjoj od 800 dinara.
 Što se tiče samog sunđerčića ja ga koristim za nanošenje korekora jer savršeno može da priđe uglovima očiju i za baking kada ga radim. Ja ga koristim pokvašenog . Kada se pokvasi jako je mekan što mi se sviđa :)
Suv sunđerčić
 Takođe sam ga probala i za puder i savršeno ga je naneo i izblendovao, zaista sve pohvale za ovaj sunđerči. Šminka naneta ovim sunđerčićem zaista izgleda prelepo i odlično izblendovano, Jedina mana,ako možemo to tako da nazovemo jeste sam oblik, jer je malo nezgodan za držanje dok se ne priviknete. Svakako imate sve moje preporuke da ga probate.


Jeste li ga probale? xoxo

Monday, November 20, 2017

Mojih top 5 proizvoda ispod 1000 dinara

Ćao drage moje devojke.  Danas sam odlučila da sa vama podelim mojih top 5 proizvoda ispod 1000 dinara koje iznova i iznova kupujem. Neko sam ko voli da isprobava nove stvari ali se nekako uvek vraćam nekim starim proizvodima koje obožavam. Pa da krenemo .



Prvi proizvod ispod 1000 dinara koji preporučujem i mnogo volim jeste Maybelline Fit me puder, moj je u nijansi 110 trenutno sam na 4-toj tubici ovog pudera i savršeno mi odgovara, koristim ga svakodnevni makeup i malo je reći da sam prezadovoljna . Preporučujem ga svim devojkama koje nemaju suvu kožu . Njegova cena je negde oko 800 dinara,a često se može naći na sniženjima.

Sledeći proizvod jeste Catrice camouflage cream korektor ,cena mu je nešto manje od 400 dinara, i radi odlično kao i Catrice camouflage tečni korektor,dugo mi traje,jedina mana ako to možemo i da nazovemo manom jeste samo pakovanje koje je kao teglica .

Proizvod koji ne spada u šminku, a koji obožavam od kad sam krenula da ga koristim jeste Ultra doux mythic olive balzam,ovaj balzam toliko prija mojoj kosi da je to neverovatno, ne masti je, lako se raščešljva i kosa je svilenkasta posle njega , ja ga kupujem u lokalnoj prodavnici  tako da ga plaćam 190 dinara ,dok mu je cena u Liliju 240 dinara.

Naravno ja ne bi bila ja da ne pomenem jedne od mojih omiljenih karmina ,a to su Golden Rose tečni mat karmini , cena im je oko 500 dinara, jako su dugotrajni i imaju prelepe nijanse i joše lepši miris,mnogo volim njihovu formulu karmina. Mislim da nema potrebe da vam nešto preterano pisem o njima.

I na kraju 5 proizvod ispod 1000 dinara jeste Max Factor 2000 calories maskara, ovoj maskari se već godinama uporno vraćam, mislim da joj je regularna cena možda malo iznad 1000 dinara,ali su veoma često popusti gde je možete pronaći za oko 850 dinara, Ovu maskara pored Maybelline lash sensational najviše koristim, i definitivno je moj višegodišnji favorit.

 To bi bilo to za ovaj post, koji su vaših 5 top proizvoda ispod 1000 dinara?
xoxo

Friday, November 17, 2017

Mini Haul

Ćao drage devojke ..Juče sam bila u malom šopingu u Capitol Parku u Rakovici i naravno morala sam da svratim do Lilija . Tako da sam  sam danas  poželela da sa vama podelim šta sam to kupila juče i neke stvarčice koje sam  dobila predhodne nedelje.

Prva stvar koju sam kupila jeste Max Factor Cream Puff puder u kamenu u nijansi Translucent 05. Ovaj puder najviše volim da koristim za setovanje i uvek mu se vraćam . Trenutno je sniženje u Lilliju na Max Factor proizvode. Njegovu recenziju možete pogledati ovde.


Sledeća stvar koju sam kupila jeste Labellolip butter sa Vanilom i makadamijom.. Kako je došla zima potrebno mi je nešto a negu usana i opet sam kupila ovo malo čudo koje je savršeno za negu .

Takođe sam u Liliju kupila i trenutno moj omiljeni balzam za kosu a to je Garnier ultra doux mythic olive . Recenziju možete pronaći ovde:)

Sledeće tri stvari sam dobila na poklon od mame i one su iz Oriflame-a i dolaze kao mali set  a to je Giordani Gold bronzing kuglice,o kojim sam vam već pisala i recenziju možete pogledati ovde.

Zatim dolazi jedno malo preslatko Giordani Gold ogledalce u orekepom mat pakovanju sa zlatnim detaljima.

I na kraju Giordani Gold crna olovka za oči,još uvek je nisam isprobala kad je isprobam pisacu vam svoje utiske.

Neko sam ko šminku skida prvo vlažnim maramicama za skidanje šminke pa onda lepo očistim lice micelarnom vodom , tako da sam kupila ove Fresh makeup wipes da ih isprobam, bile su oko 80 dinara,pa ću videti kakve su.

I zadnja stvar za ovaj mini haul jeste ovaj prelepi baby roze sat iz New Yorkera, koji je koštao 990 dinara. Čim sam ga videla zaljubila sam se  i morala sam da ga kupim. 😍


To je to za ovaj mini haul . Jeste li probale neke od ovih proizvoda i koje mi proizvode preporučujete da probam a koje vi volite?
:) 

Monday, November 13, 2017

Balea regenerator za kosu

Ćao drage devojke, danas ću vam pisati o jednom proizvodu koji me nije oduševio i koji me je razočarao. Neko sam ko je veliki fan baleinih proizvoda ,što zbog njihovih prelepih pakovanja ,što zbog odnosa cene i kvaliteta.  Jako često sam koristila njihove balzame i uvek su mi odgovarali ,tako da sam odlučila da probam i ovaj.

Proizvod o kojem ću danas pričati jeste njihov balzam za kosu sa mirisom cveta Orhideje.
Kao i svako Baleino pakovanje i ovo je preslatko roze boje sa cvetom orhideje na njemu. Dolazi u pakovanju od 300 ml i ima prelepi miris orhideje,devojkama  koje ne vole cvetne mirise se neće dopasti .

E sad da pređem nam sam proizvod. Ovaj proizvod je prvenstveno namenjen za kosu bez sjaja.  Balzam ne sadrži silikon,pogodan je za vegane i sadrži vitamine B5 i B3. Ono što obećava na ambalazi je sjajna i mekana kosa. Što se same teksture balzama ona je ista kao i kod drugih Baleinih balzama za kosu.

Ovaj balzam nazalost nije ništa uradio za moju kosu, kosa mi posle njega nije bila mekana,nije se lako raščesljala i bila je ko da nisam nanosila balzam. Nažalost od njega mi se kosa umastila. Ovaj proizvod me je definitivno razočarao i neću ga više kupovati. Jedva čekam da ga potrošim i kupim jedan od svojih omiljenih a to je Balein sa mangom i aloa verom ili Garnier ultra doux mythic olive .


Da li te vi probale neki od njihovih balzama, i kako su vam se pokazali?

Pozdrav  xoxo




Tuesday, November 7, 2017

Maybelline Color sensational karmin ( 620 Pink Brown)

Ćao drage moje.
Kada sam počela da se interesujem za šminku prvi brend sa kojim sam se upoznala jeste Maybelline i ta ljubav prema istom je i danas prisutna. Neko sam ko obožava njihove maskare, ali volim da probam i njihove druge proizvode.
Danas sa odlučila da sa vama podelim svoje misljene o njihovim Color sensational ruževima.


Ove ruževe sam dugo merkala i nisam mogla da se odlučim da li da ih kupim. Na kraju sam se odlučila za nijansu 620 Pink Brown.

Ove ruževe možete pronaći u Lilly i Dm drogerijama i trenutno su na sniženju u Liliju i možete ih pronači po ceni od 560 dinara.

Pa da pređemo na sam ruž . Kao što sam napomenula moj je u nijansi 620 Pink brown. Reč je o nijansi koja je mešavina roze i braon boje koja stvara jednu prelepu mauve nijansu na usnama. Neko sam ko voli smeđe nijanse tako da mi se ova mešavina roze i braon jako dopada.

 Sam ruž je kremaste teksture i sjajne završnice . Veoma je lagan na usnama i hidrira i ne isušuje ih. Postojanost ovih ruževa kao i svakih koji nisu mat jeste manja, na usnama mi se zadrži oko 1-2 i onda moram da i popravim. Takođe ostaje na čašama,cigaretama. Ima malo jači miris i to je ono što možda nekome smeta,ali jao brzo nestane tako da je potpuno ok što se mene tiče. Želim da napomenem da bi trebalo da koristite olovku za usne uz ovaj ruž.


Sve u svemu ovaj ruž mi se zaista sviđa i definitivno ću kupiti još neku nijansu. Imate sve preporuke od mene za njih

Pozdrav xoxo

Sunday, November 5, 2017

Oriflame optimals smooth out noćna krema

Ćao drage devojke. Od skoro sam počela da koristim novu noćnu kremicu ,od koje moram priznati nisam očekivala puno. Iako imam samo 20,skoro 21 godinu koristim kremice koje sprečavaju stvaranje bora.
 Kremica o kojoj ću vam danas pisati jeste  Oriflame optimals smooth out noćna krema .


Ovu kremicu je za mene naručila moja mama ,ima skoro 6 meseci,ali nikako nisam nju koristila jer sam imala druge da istrošim. Dolazi u staklenom pakovanju od 50 ml sa plavkasto zelenkastim poklopcem. Sam dizajn pakovanja mi se svidja.

A sada da pređemo na glavno,a to je sam proizvod . Krema ima veoma prijatan miris,što se teksture tiče ona je gelasta i glatka. Nije od onih kremi što su premasne, naprotiv ova uopšte nije masna. Jako lepo hidrira kožu i to je ono što mi se i najviše sviđa kod nje. Pošto je doslo hladnije vreme koža zna jako suva da  mi bude a ova krema mi pruža preko potrebnu hidrataciju. Još jedna stvar koja mi se jako dopada jeste tošto je koža jako brzo upije i koža nije masna posle nje.


Što se samog anti-wrinkle efekta tu zaista nemam ništa posebno da vam kažem ,jer ti efekti se ne mogu brzo videti, a i kao što sam rekla tek 20 imam.
Za sam kraj veoma sam zadovoljna ovom kremom i imate sve moje preporuke.

Pozdrav xoxo

Wednesday, November 1, 2017

Charmed hand and nails cream - ( Oriflame)

Ćao drage moje , kako je vec Novembar došao, sa  njim je i došlo hladnije vreme . Što znači da  mi ruke polako kreću da budu suve od hladnoće, i preko im je potrebna dodatna nega. Zato sam odlučila danas da vam predstavim jednu preslatku kremicu za ruke, a to je Charmed krema iz Oriflame-a.

Kao što ste sigurno primetili neko sam ko rado koristi proizvode iz Orifame-a.
Kremica dolazi u prelepom ljubičastom pakovanju sa detaljima čipke. Moram priznati da me je pakovanje i privuklo da je kupim.

Krema dolazi u pakovanju od 150 ml. Ima lagani i nežan cvetni miris. Nije potrebna velika količina kreme, jako lepo hrani i neguje kožu . Lagane teksture je nije masna. A što je najbitnije jako brzo se upije i ruke nisu lepljive i masne posle nje.


Sve u svemu kremica mi se zaista puno sviđa i definitivno ću je koristiti u narednom periodu. Imate sve preporuke od mene za  nju.
Pozdrav xoxo

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...