Sunday, October 29, 2017

Maybelline Vivid matte liquid lipstick

Zdravo drage devojke, danas sam vam spremila recenziju proizvoda sa kojim imam love-hate relationship. A to je Maybelline vivid matte karmina.Ovaj karmin imam preko 6 meseci,,ali nikako nisam mogla da odlučim da li mi se svidja ili ne.

Moj je u nijansi 05 Nude Flush. Ovo je jedna rozikasta nude boja koja ja mislim da lepo stoji svima,


Što se teksture tiče ovi karmini su veoma kremasti i nemaju mat finiš iako im ime kaže drugačije. Prijata je na usnama, jako lako i ravnomerno se nanosi na usne .
Ima jako prijatan i intenzivan miris koji se na usnma zadržava i posle nanošenja ,ali ne mogu da definišem na šta miriše.
Pošto je kremaste teksture , uvek koristim olovku za usne sa njim,da se ne bi razlivao .Pošto se ne suši u mat, prenosi se na čaše,escajg i sve ostalo.  Ukoliko ste neko ko ne voli ruževe koji imaju satenski i sjajan finiš ovo nije ruž za vas.
Sve u svemu preporučujem ga svim devojkama koje nemaju problema sa ruževima koje nemaju mat završnicu.

Pozdrav xoxo 

Tuesday, October 24, 2017

My everyday makeup routine ( drugstore -2017)

 Ćao drage devojke , danas sam sa vama želela da podelim svoj svakodnevni makeup look. U zadnje vreme se svaki dan ovako šminkam i često na mojim slikama na instagramu možete videti isti makeup look. Jedina razlika jeste u karminu :)




Puder koji u zadnje vreme koristim svakodnevno jeste Maybelline Fit me. Savšen je za svaki dan , odlično sse ponaša na mojoj koži i izdrži na licu svaki dan.

Sledeći proizvod koji koristim jeste Aurin korektor,odličan je za posvetljavanje  i pošto nemam neke preterane probleme na koži savršeno mi prekriva sitne nepravilnosti.

Do skoro sam za matiranje koristila Rimmel stay matte ,ali mi se koža nekako prezasitla njega i vratila sam se proizvodu koji koristim od kad sam počela sa šminkanjem a to je Max Factor cream puff kameni puder. Uvek mu se vraćam savršeno matira i sve preporuke imate.

Neko sam ko na svakodnevnom nivou ne voli da konturise i koristim samo bronzer da malo ugrejem lice,bronzer koji koristim mesecima unazad i koji obozavam (što se može videti) jeste bronzer iz Oriflame contouring kit. Takođe koristim highlighter iz istog contouring kit-a.

Što se tiče očiju ili stavim samo bronzer ili koristim ovu Llums paleticu koja je skoro izašla.

Sledeći proizvod jeste maskara ,maskara koju koristim u zadnje vreme jeste Max Factor 2000 calories.

Poslednji korak u mojoj svakodnevnoj makeup rutini jeste karmin. Prvi karmin koja najviše koristim u zadnje vreme jeste Golden Rose u nijansi 15, a kada ne koristim njega stavim Essence olovku za usne u nijansi 11 in the nude i preko stavim neki sjaj :)


To bi bila moja svakodnevna makeup rutina. Pozdrav xoxo


Monday, October 23, 2017

Favoriti -Oktobar 2017

Zdravo devojke, danas sam odlučila da napisem post o favoritima meseca, par meseci ga nisam pisala pa sam sad odlučila da podelim sa vama malu skromnu družinu favorita za mesec Oktobar.

Prvi favorit jeste svakako Golden Rose tečni karmin u nijansi 15. Morala sam da ga stavim u favorite jer ga bukvalno ne skidam sa usana celog oktobra. Prelepa bordo  jesenja nijansa, na blogu imate i recenziju,tako da neću previše pisati o njemu. Recenziju možete pročitati ovde.


Drugi favorit jeste Raphael Rosale gel za tuširanje, već duže vreme ga imam ,al sam tek početkom oktobra počela da ga koristim. Koža mi posle njega bude mekana i lepa ,ne isusuje mi kožu. Takođe ima prelep miris na jagodu i papaju .

Sledeći favorit jeste stvar koju sam predhodnih meseci zapostavila,ali sam opet počela da koristim i ponovo se oduševila , a to je Maybelline Fit Me puder. Celog meseca sam ga koristila i prezadovoljna sam..Recenziju o ovom puderu možete pročitati ovde.


Stvar koju sam kupila jos u Septembru i koja me je oduševila jeste Oriflame tender care balzam za usne od crne ribizle. Dolazi u prelepom ljubičastom ćupiću. Iako se naziva balzamom za usne ,može se koristiti za negu svih suvih delova kože. Kada se namaže veoma brzo se upije i nahrani kožu. Kada mi usne ispucaju namažem ga i on brzo vrati usne u normalno stanje.


Sledeća stvar za koju nisam očekivala da će se naći u favoritima kad sam je kupovala jeste Care krema za ruke sa pantenolom i arganovim uljem. Ova kremica je koštala svega 70 dinara .I prvenstveno je kupljena samo kao kremica koju ću nositi u torbi. Miris je prelep, jako lepo i dobro neguje ruke nahrani ih i one budu mekane i fine.

Sledeća stvar koja se  našla u Oktobarskim favoritima jeste ovaj presladak duksić  kupljen u Usće sšoping centru  u  prodavnici C&A.
Cena  mu j e bila 1500 dinara, i od kad sam ga kupila veoma često ga nosim.

To bi bilo to za ove favorite, nema ih puno,ali u ovom mesecu nisam puno proizvoda koristila .
Pozdrav xoxo

Tuesday, October 17, 2017

Llums četkice za sminkanje ( Fan brush and eyeshadow duo brush )

Ćao devojke. Pre možda nedelju dana sam kupila Llums četkice da isprobam i predhodnu nedelju sam ih aktivno koristila. Tako da sam poželela da sa vama danas podelim neke svoje prve utiske.
Četkice koje sam kupila jesu Strobing Fan brush ,tj. lepeza četkicu za hajlajter i Eyeshadow duo brush set od dve četkice za senke.

Četkice dolaze u jednom praktičnom pakovanju koje se otvara sa strane. Same četkice su u kombinaciji crno-pink boja. I zaista su preslatke. Same četkice su napravljene od sintetičke dlake.


Strobing Fan brush F05
Ovo je jedna mala slatka lepeza četkica za nanošenje hajlajtera . Na dodir je veoma mekana kao što sam već napomenula . Napravljena je od sintetičke dlake, i lepo nanosi hajlajter. Ono što sam primetila jeste da ne kupi previše proizvoda ,tako da mislim da je savršena za sve početnike u šminkanju ili osobe koje ne vole previše hajlajtera. Sve u svemu nije loša ,ali nije ni najbolja četkica u te svrhe.


Eyeshadow duo brush E03 i E04
Sledeće četkice su dosle u paru.
 Manja četkica E04 je namenjena za kremaste senke,ona je malo tvrđa
takođe može da se koristi za preciznije nanošenje senke i u te svrhe je koristim. Kao i predhodna četkica ,primetila sam da kupi tman proizvoda ni previše ni premalo,


Druga četkica E03 je veća i namenjena je za nanošenje suvih senki i  za nanošenje na veće delove kapka . Ono što mogu reći jeste da lepo blenda senke i da pošto kao ni ostale ne kupi previše proizvoda dobra je za početnike. 



To bi bilo to za pvaj post ,ovo su neki moji prvi utisci. Mogu ih preporučiti za početnike . Za cenu za koju su kupljene dobre su :) Definitivn ću ih koristiti i dalje. 
Pozdrav xoxo 







 Zapratite me na instagramu :https://www.instagram.com/pesteric_m/

Sunday, October 15, 2017

Llums paleta senki

Ćao drage devojke . Danas sam želela da sa vama podelim svoje prve utiske o jednom od Llums noviteta a to je njihova paletica senki. Dostupne su u 6 varijanti boja : sivkasta,plavičasta,ljubičasta dve neutralne jedna toplijih tonova ,a druga hladnija i jedna sa tamnijim toplijim tonovima.

Svaka paletica se sastoji od pet senkica .
Za  sebe sam izabrala da probam paleticu 05 Delicious Nudes.

Imaju srednju pigmentaciju ,ali sa bazom za senke sam postigla skoro pa boju koja je u paletici. Što se tiče postojanosti ostaju na ocima ceo dan.Paletica je sastavljena od mat i satenskih senkica Neke senke su suvlje pa se više truse od drugih. U paletici su postavljene tako da su prve dve svetlije,a sledeće tri tamnije.

Smatram da su jako pogodne za početnike jer nisu preterano pigmentovane ,lako se ndograđuju i veoma lepo i lako blendaju. Pogodne su za kako dnevnu tako i  noćnu tj. sminku za izlaske.
Trenutna cena na sniženju im je 499dinara .

Preporučujem početnicima ali i drugim ljubiteljima senki.
To je to za ovaj post xoxo




Thursday, October 12, 2017

Garnier Ultra Doux Mythic olive balzam za kosu

Ćao devojke , danas sa vama zelim da podelim utiske o balzamuza kosu koji sam skoro počela da intezivno koristim. Neko sam ko zaista voli da koristi Garnierove proizvode za kosu jer sam uvek imala pozitivna iskustva sa njima tako da sam poželala da probam  Garnier ultra doux mythic olive balzam  za suvu i oštećenu kosu.

U zadnje vreme moja kosa je jako suva ,tako da sam trazila nešto što će je malo oporaviti.
Kupila sam ga u lokalnoj parfimeriji za 200 dinara. Dolazi u preslatkom maslinasto zelenom i zlatnom pakovanju  i sadrži 200 ml. Ne sadrži  parafin. Napravljen je sa devičanskim maslinovim uljem.

 Miris mu je prelep. Što se teksture samog balzama tiče ona je gelasta. Koristim ga tako što ga nanesem posle šampona , ostavim 1-2 minuta i isperem. Lako se razmazuje, a jos lakse ispira.
Posle njega kosa bude makana i hidrirana  i što je meni najvaznije ne masti mi koren ,kao što su neki drug balzami znali.

Zaista sam zadovoljna sa ovim balzamom i definitivno ću probati i šampon iz iste linije pa vam prenosim utiske .

To je to za danas xoxo






Follow me on twitter :https://twitter.com/pesteric45 

Monday, October 9, 2017

Golden Rose tečni karmin ( nijansa 15)

Ćao devojke danas sam zelela da podelim sa vama svoje utiske o Golden Rose karminu u nijansi 15.
U ovoj kupovini me je privukla nijansa 15. 

Neko sam ko zaista obožava karmine , a Golden Rose karmini su mi definitivno jedni od omiljenih .
Ovaj sam kupila u Liliju i cena je bila 505 dinara ,dok je  cena u Lilijevoj online prodavnici 
480 dinara.

Kao i ostali Golden Rose tečni karmini i ovome je formula ista,ne isušuje usne previše, veoma 
dugo stoji na usnama i ima prelep miris cupcake-a.
Što se same nijanse 15 tiče, ovo je odlična boja za ove jesenje dane koji su počeli i koji su pred nama.
Ovde je reč o jednoj divnoj bordo nijansi.

Ja bi je nazvala vamp bordo nijansom. Suši se brzo, ne zateže usta .Smatram da se ova nijansa neće svideti svakoj devojci ,jer je malo  tamnija. 

Kako god bilo,ja ću je definitivno nositi i kao i sa drugim Golden Rose karminima prezadovoljna sam .

Toje sve za ovaj put .. Pozdrav xoxo





Follow me on Twitter : https://twitter.com/pesteric45

Saturday, October 7, 2017

New in ( Lilly drogerija )

Ćao devojke.
Pre dva dana sam išla u mini šoping i danas sam htela da sa vama podelim šta sam to kupila u Liliju.
Odmah želim da napomenem da tu nema preterano puno stvari ,ali i da ću u nekom narednom periodu da pišem i recenije o istim. :)


Pa da počnemo ,prva stvar koju sam kupila jeste nova Llums paletica senki u broju 05 Delicious Nudes i cena ove paletice je na sniženju bila 499 dinara .



Sledeća stvar koju sa htela da kupim da testiram jeste Llums Fan brush za hajlajter i njena cena je bila 400 dinara .

U ovoj kupovini uzela sam jos jedan set Llums četkica u kojem dolaze 2 četkice. Prva manja četkica je namenjena kremastim senkama ili za preciznije nanosenje , A druga veca četkica namenjena za senčenje većeg dela kapka. Njihova cena je bila 500 dinara

Sledeća stvar zbog  koje sam prvenstveno i otišla do lilija jeste L'oreal Elseve double elixir regenerato u spreju za kosu. Obozavam ga i pisala sam vam recenziju o njemu. Njegova cea je na sniženju bila 319 dinara

Ja ne bi bila ja da u svakom šopingu ne kupim i neki karmin... Da priznajem imam pomalo opsesiju karminima ,obožavam ih 😅😂  Karmin koji sam ovog puta kupila jeste Golden Rose liquid lipstick u nijansi 15 ,ovo je jedna prava jesenja boja. Njihova cena je 505 dinara



I to bi bilo to za ovaj post .. Pozdrav xoxo

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...