Saturday, September 1, 2018

REVOLUTION ULTRA PRO GLOW

 Ćao drage moje .
 Danas sam želela da podelim sa vama utiske o paleti highligtera koji su mi za kratko vreme postai     omiljeni, čak su i zamenili moj omiljeni Trend it up highlihter.
 U pitanju je paleta highligtera od Revolutiona ,pod nazivom ULTRA PRO GLOW .
 Paleta se sastoji od 8 prelepih nijansi,od svetlijih do tamnijih highligtera,tako da za svakog ima po   nešto.

Paleta se može pronaći u svim Alexandar Cosmetics radnjama kao i na njihovom sajtu, po ceni od  1380 dinara. Ambalaža je sasvim pristojna, ništa posebno,od plastike je,paleta sadrži 20gr. 
Paleta je savršena za sve ljubitelje šminke, jer kad nju kupite neće vam trebati nijedan drugi highllihter. Ali je takođe odlična i za profesionalne šminkere.

Highlihteri su u bežikastim i bronzanim nijansama ,sa izuzetkom rozikastog i žućkastog.
Tekstura samih highligtera je veoma lepa,mekani su na dodir, bez krupnih šljokica i glitera. Ne trusi se, možda vrlo vrlo malo ali jedva primetno.
Što se pigmentacije tiče ona je na zavidnom nivou ( odlična ).Za dnevnu upotrebu vam je dovoljan samo jedan sloj i  dobićete odličan efekat, naravno za noćne izlaske u mom slučaju više je više .( 2-3 sloja). Highligteri su jako postojani.

Prvi red :
*Prva nijansa je hladna srebrnkasta nijansa koja je savršena za sve nas devojke koje smo svetlije puti.
*Druga nijansa blaga breskva nijansa, barem bi je ja tako opisala.
*Treća nijansa je neutralna bronzana nijansa, sa blagim zlatkastim tonom
* Četvrta nijasa svetlo braonkasta nijansa, ton ili dva tamnija od treće.
Drugi red :
*Prva nijansa u drugom redu je žuta nijansa ,koja je jako svetla i predivnoizgleda na koži.
*Druga nijansa je jedna od mojih omiljenih prelepa roze nijana koja se presijava na ljubičasto
*Treća nijansa je zlatno -šampanj koja će više odgovarati devojkama sa tmnijom kožom
*Četvrta nijansa je tamna bronzana nijansa sa zlatnim odsjajem.
Od kad samje uzela nisam nijedan drugi highligter uzela u ruke, imate sve moje preporuke . Do sledećeg čitanja . Ljubim vas

Monday, July 30, 2018

ESSENCE I LOVE EXTREME CRAZY VOLUME MASKARA

Ćao drage moje, evo me danas sa još jednim postom. Danas ću vam preneti utiske o čuvenoj Essence I love Extremen maskari. Mislim da sam jedna od zadnjih osoba na planeti koja ju je probala. U skorašnjem šopingu sam je kupila da je isprobam. Cena joj je negde oko 400 dinara, nisam siigurna.
Prvo što mi je zapalo za oko kada sam je otvorila jeste njena velika silikonska  četkica, i moram priznati da sam se uplašila da ću se umazati sa njom.

Što se pakovaja tiče ono je preslatko baš girly.U sebi sadrži 12 ml.A sada da pređemo na sam proizvod.
Kada sam krenula da je nanosim videla sam da nisam imala razloga da se plašim velikee četkice,jer upravo ona ravnomerno i lepo raščešljavajući nanosi maskaru na vaše trepavice. Sama maskara je nadogradiva i može da se stavlja u više slojeva, intenzivno crna je i daje vašim trepavicama prelep volumen i dužinu,što je mojim trepavicama preko potrebno.

Naravno kao i ništa na svetu ni ova maskara nije savršena, zna da uzme previse proizvoda te je potrebno da se taj višak sa vrha skine ,takođe jedna mana joj je što se posle 5-6 sati nošenja krene da se trusi sa vaših trepavica.

Sve u svemu za jako kratko vreme je postala jednaod mojih voljenijih maskara.

Thursday, July 26, 2018

TREND IT UP - Natural radiant highligter

Ćao drage moje , evo i mene posle dosta vremena . Danas sam ovde da sa vama podelim utiske o jednom highlihteru. Dugo sam razmišljala šta da probam od brenda Trend it up, i prilikom kupovine u DM-u odlučila sam da prvi proizvod bude Natural radiant highligter, jer naravno nikad dosta njih.
Cena ovog highlihtera je bila 599 dinara , u pakovanju dolazi 9 grama ,što je zaista puno i rok trajanja mu je 24  meseca od otvaranja. Samo pakovanje je plastično .
Moj je u nijansi 010 nisam sigurna ima li još neka nijansa ,kada sam ga uzimala bio je samo on. Što se samog highligtera tiče on u sebi ima malo krupniji šimer ,ali nije strašno. Po mom mišljenju nijansa je neka šampanj i odgovaraće devojkama koje su svetle puti kao ja, upravo iz ovog razloga ga i obozavam .Pigmentacija je odlična za drogerijski highligter. 


Trajnost na licu mu je veoma dobra, meni je trajao i do 8h. Jako lepo se stapa sa ostalom šminkom i lepo se može izblendati .  Za jako kratko vreme mi je postao omiljeni highligter i koristim ga svakodnevno.
Ovako sija na licu :)
Imate sve preporuke . :) 

Thursday, May 3, 2018

Essence In love with rose paletica

Ćao drage moje, danas sam tu sa jos jednom recenzijom. Danas ćemo pričati o Essence IN LOVE WITH ROSE PALETICI. Pakovanje je preslatko i paletica dolazi sa 10 nijansi, ima i mat i šimerastih metalik nijansi.
Kupila sam je u DM-u po ceni od oko 550 dinara. U ponudi postoji još par varijanti ali meni se ova najviše dopala.
Što se samog pakovanja tiče ono je klasično preslatko  Essence pakovanje . Cela paletica sadrži 7 grama. I rok trajanja je 12 meseci od otvaranja paletice.
Štp se samih senki tiče one su jako lepo pigmentovane, lepo se blendaju i jako malo se truse što je meni odlično. Ako ste početnik ova paletica je savršena za vas
U prvom redu imamo 5 nijansi
Prva je mat bela nijansa  koju koristim za setovanje baze za senke ,druga je takođe ja bih rekla mat nek aroze  boja koze, sledeća jeste neka prljavo roze šimerasa nijansa koja mi je jako dopada .Zadnje dve senke u prvom redu jesu jedna prelepa bordo šimerasta senka i jedna tamno sivkasta šimerasta senka koju neću koristiti jerne volim takve nijanse.


U drugom redu se nalaze dve prelepe metalik senke jedna je rose-gold metalik senka a druga je svetlo roze metalik senka. Sledeća senka u nizu jeste jedna mauve rozikasta nijanssa koja je mat, zatim imamo sivu mat nijansu i na kraju tamno plavu šimerastu senkicu . Zadnje dve neverujem da cu koristiti jer to nisu boje koje ja volim da koristim.

Moje omiljene nijanse iz ove aletice su definitivno ove dve metalik, bordo i ova mauve nijansa.
Što se ove paletice imate sve moje preporuke , ovo je jedna veoma jeftina ,a izuzetno kvalitetna paletica.

Saturday, April 21, 2018

Wet n Wild photofocus puder

Ćao drage moje. Već neko vreme sam zapostavila blog ,ali obećavam da ću se popraviti.
Danas sam tu sa recenzijom jednog pudera o kojem sam čula mnogo različitih utisaka. Reč je o Wet n Wild photofocus puderu. Kao što već znate ovaj brend je krajem prošle godine došao i kod nas.
Ono što želim da naglasim je da je ovaj brend cruelty free što mi se mnogo dopada.
Cena mu je oko 880 dinara, Moj je u nijansi E326C Soft Ivory.

Ono što mi se mnogo sviđa jeste da proizvod nema pumpicu ,već ga nanosite špatulicom i mnogo manje nereda napravim. Puder ima 30 ml.
Što se teksture ovog pudera tiče ona je ni previše gusta ni previše tečna.  Jako lako i lepo se nanosi na lice i blenda. Nije težak na licu ne osećam ga uopšte.Jako lepo izgleda i jako lepo se stopi sa ostalom šminkom na licu.

Može se koristiti za svakodnevnu šminku, ali se možetakođe koristiti i za neku većernju varijantu ili kada idete na neki događaj ili proslavu jer zaista ima veoma dobru pokrivnu moć i prekrije sve nedostatke na licu.
Što se dugotrajnosti tiče, veoma je dugotrajan .Suši se mat i daje licu blurovan izgled, ne znam kako bi drugačije to opisala. Jako lepo izgleda na fotografijaa. Jedina mana mu je miris koji me podseća na razređivač za farbu ,ali kada se nanese taj  miris se izgubi.
Sve u svemu prezadovoljna sam ovim puderom i imate sve moje preporuke.


Friday, March 30, 2018

BIOTEN SKIN MOISTURE TONIC

Hi everyone. So today I'm here with another review. Today I'm gonna talk about Bioten skin moisture tonic . I heard a lot positive things about this tonic from our bloggers and youtubers. Im on my second or third  bottle right now, so I wanted to share with you my honest opinion.
First Im gonna tell you what tonic is really.  Tonic is  not a facial cleanser,his purpose is to restore normaln PH value of skin.
This tonic is intended for normal and combined  skin. It comes in a bottle of  200 ml and it costs about 3 euros . This product is Paraffin, Paraben , Colorant and Alcohol free.
I use this tonic after I wash my face with my Oriflame face wash and before my cream .
It has pleasant smell ,smells like quince. What I like about this tonic is that my face cream after him is more hydrating.

It did not cause me  any iritation ,even though I have very sensitive skin. On the contrary it's very nice to my skin and I like to use it.
You have my recomendation to  try it :)

Tuesday, February 20, 2018

Serical al latte maska za kosu

Zdravo drage moje. Evo me opet posle male pauze sa novim postom na mom blogu.
Danas ću vam pisati o jednom proizvodu zahvaljujuci kojem sam svoju kosu pomalo oporavila. A to je Serical maska za kosu . Ovo masku sam dobila kao poklon i od tad samo nju koristim. Dolazi u ogromnom pakovanju od 1000ml što mi izgleda nepotrošivo.Ove maske se proizvode u Italiji, Mislim da ove maske ne možete pronaći u Liliju i Dm-u. Ja sam svoju kupila u Depil medic shop-u po ceni od 1594 dinara. Ova maska je namenjena farbanu kosu .

Da pređemo na sam proizvod, tekstura ove maske je slična kao i kod drugih maski za kosu, srednje gustine je i bele je boje.Ima jak sladunjav miris i miriše na bombone od mleka ili karamelu. Miris ostaje na kosi neko vreme posle pranja, što možda može zasmetati devojkama koje ne vole takve mirise.

Ova maska u sebi sadrži mlečne proteine i ne sadrži silikone. Na njoj piše da se drži 5 minuta i ispere, ali ja je držim ponekad i malo vise oko 15-ak, 20 minuta. Koristim je jednom nedeljno.
Kosa mi je pre nje bila jako suva i ono što sam primetila jeste da mi se kosa polako oporavlja od kad nju koristim.Posle nje kosa mi je makana i glatka i dosta lakse se raščešljava. Ono što me oduševljava jeste to što mi se kosa manje mrsi, jer je pre znala da se jako umrsi tokom dana.
Sve u svemu imate sve moje preporuke da je  probate ako imate suvu i farbanu kosu ,a čak i ako vam nije farbana kosa preporučujem vam je.

Friday, February 2, 2018

Garnier Fructis SOS Repair šampon

Ćao drage moje , danas sa vama želim da podelim svoje utiske i mišljenje o jednom šamponu za kosu. Letos sam ovde pisala post  o tome kako ja to negujem svoju kosu, od tad sam skoro sve proizvode promenila  danas vam pišem o šamponu koji koristim od kad je izašao kod nas,a to je Garnier Fructis  SOS repair.

Što se tiče moje kose ona je farbana,imam tanku dlaku i veoma osetljivu kožu glave,te mi zbog toga mnogi šamponi stvaraju perut.
Zbog svega gore navedenog jako teško nalazim šampone koji mi odgovaraju. Kada je ova linija izašla poželela sam da probam neki šampon i uzela SOS repair jer je za oštećenu kosu.
Možete ga kupiti u bilo kom supermarketu ili drogeriji.

Pa da pređemo na sam šampon. On u sebi sadrži ulje amle (indijskog grožđa- ono je poznato po tome što služi za negu kose i sprečava prerano sedenje kose Ovo voće je bogato antioksidantima, vitaminima i mineralima.) i kerafil.
Za samo pranje kose je potrebna jako mala količina šampona jer zaista mnogo peni i lepo pere kosu,ono što mi se zaista mnogo dopada jeste to što mi ovaj šampon ne stvara perut, kosa  mi posle njega izgleda sjajno,negovano i zdravo. Ima jako prijatan voćkast miris .

 Ako vam je kosa oštećena od peglanja, farbanja imate moje preporuke da probate ovaj šampon,jer sam uz pomoć njega i još dva proizvoda svoju kosu oporavila :)

Thursday, January 18, 2018

Catrice volumizing lip booster

 Ćao drage moje ,evo me opet sa novim postom. U današnjem postu ću vam pisati o Catrice volumizing lip booster sjaju za usne. Ovo je prizvod koji bi trebalo da vaše usne poveća i učini ih punijim i sočnijim. Jako me podseca na Too Faced lip injection sjaj ,samo što je dosta jeftiniji.
Možete ga pronaći u Dm drogerijama po ceni od oko 600 dinara.

Ono što proizvođač kaže o ovom proizvodu jeste sledeće :
“Voluminizirajući Lip Booster pruža vašim usnama predivan efekt volumena zahvaljujući svojim mentol sastojkom, te prekriva sitne borice na usnama.  Rezultati: ženstvene usne sa sjajnim rosé završetkom.”

Ja sam svoj kupila u nijansi 010 Some BARE over the rainbow, to je jedna lepa rozikasta nude nijansa . Što se samog pakovanja tiče ono je zaista lepo i elegantno i to mi se mnogo dopada,sadrži 5ml. Ali kao što sve znamo nije najvažnije pakovanje ,već sam proizvod. Pa da pređemo na proizvod. Kada ga nanesete na usne osetićete blago peckanje i imaćete osećaj hlađenja,ali taj osećaj prođe posle 10-ak minuta. Ostavlja jako lepu boju usnama i nije lepljiv preterano. Što se tiče trajnosti na usnama ona je 2-3 sata bez jela i pića(barem se meni tako pokazalo). Naravno čim uzmete da pijete on će se skidati. Ali kada se skida skida se ravnomerno i jako lako možete da ga popravite.

Bez sjaja
Sa sjajem 
E sad prelazimo na glavno pitanje , a to je da li zaista povećava usne?
E pa ovako,ja imam utisak da ih malkice  vizuelno povećava ali ne dramatično ,što mi i odgovara.
Ako ste neko ko voli sjajeve za usne ili jednostavno bi želeli da probate ovakakv proizvod a ne želite da date previše novca , imate moje preporuke da ga probate. :)

Saturday, January 13, 2018

Catrice Prime and Fine prajmer

Ćao drage moje ,evo me sa još jednim postom. Danas ću vam pisati o proizvodu za koji smatram da je neophodan kako bi nam šminka izgledala lepše i duže trajala , a to je prajmer za lice .Prajmer nam služi kao barijera između kože i tečnog pudera ,olakšava nam nanošenje tečnog pudera i kao što sam napomenula omogućava da nam šminka traje duže. Prajmer o kojem ću danas pisati jeste Catrice cosmetics Prime and Fine prajmer .

Catrice proizvode možete pronaći u DM drogerijama. Proivod dolazi u veoma jednostavnom belom pakovanju sa crnim slovima i sadrži 30ml u sebi.  Ono što proivođač kaže na pakovanju jeste da je ovo lagan prajmer koji sprečava da tokom dana prosijate i koji smanjuje pore.

Ovaj prajmer je prvenstveno namenjen osobama sa masnom kožom i proširenim porama, Što se teksture ovog prajmera tiče ona je kremasta. Prajmer je bele boje ,lako se razmazuje po licu i veoma brzo se upija u kožu. Količina koju ja koristim jeste možda ko zrno graška i sasvim je dovoljna.

Sastav: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glyceryl Dibehenate, C10-18 Triglycerides, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Pectin, Carbomer, Lecithin, Ethylhexyglycerin, Ceteth-20, Xanthan Gum, Steareth-20, PEG-75 Stearate, Sodim PEG-4, PEI-6 Phosphonate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.


Ovaj prajmer je odličan za svakodnevnu šminku ,produžiće vam trajanje iste i nećete prosijati, ali ako želite "Fotošopiran "  i "blurovan "izgled  kože preporučujem vam da ga zaobiđete i ne trošite pare, jer vam on to neće pružiti. 
To je to za ovaj post, i za sam kraj želim da vam kažem da imate moju preporuku za njega
Do sledećeg posta xoxo

Thursday, January 11, 2018

L'oreal Infallible 24h Matte puder

Ćao devojke , evo me sa još jednim postom. Danas ću vam preneti svoje utiske o jednom puderu koji sam koristila pre par meseci i sad sam mu se vratila ponovo . U pitanju je Loreal Infallible matte puder. Prva stvar koja mi se dopada kod njega jeste to što dolazi u pakovanju od 35ml ,što je više nego ostali puderi. Kupljen je u Liliju i cena mu je 1000 dinara bila.

Što se tiče same teksture ovog pudera on nije ni pregust ni pre tečan ,znači srednje gustine je. Kada ga nanesem on zaista nije težak na licu i to mi se zaista puno dopada. Ovaj puder se jako lako i lepo blenda, ja svoj nanosim Aurinim sunđerčićem i prezadovoljna sam.
Puder ima mat završnicu i zato ga ne preporučujem devojkama sa suvom i ekstremno suvom kožom. Iako ima ovu mat završnicu ja ga setujem sa nekim puderom za setovanje.

Što se pokrivne moći ovog pudera tiče ona je srednja ka potpunoj, sa jednim slojem prekrije sve što treba,a ako vam treba potpuna prekrivna moć to možete postići sa drugim slojem.
 Postojanost ovog pudera je ono što me je najviše oduševilo da budem iskrena. Jako dugo stoji na licu i ne prosijam . Kada sam imala jednu proslavu stavila sam ga  izdrzao je čak i 8-9 sati ,što je zaista dobro. Lično mi se nije uvlačio u bore smejalice ,kao što neki puderi znaju to da učine.

Sve u svemu ovo je jedan odličan drogerijski puder i preporučujem ga svim devojkama koje nemaju suvu kožu :)

To je to za ovaj post .

Wednesday, January 10, 2018

Llums marbelized bronzer( 02 AMBER)

Ćao drage moje, evo me opet sa vama i danas želim da sa vama podelim utiske o jednom proizvodu o kojem sam dugo razmišljala da li mi treba i da li da ga kupim. Slušajući razne pozitivne komentare na Youtubu i raznim blogovima ,konačno sam odlučila i ja da ga kupim i probam.

Danas ćemo pričati o čuvenom Llums marbelized bronzeru u nijansi 02 Amber,koji svi koristimo kao hajlajter.
Pakovanje sadrži 9 grama  i ima rok trajanja  2 godine nakon otvaranja. Llums je Lijijev brend tako da prozvode možete pronaći samo u Liliju ,ali to već sigurno znate.
Ja sam svoj kupila na sniženju i  platila sam ga 369 dinara.

E sada da krenemo na sam proivod. Ovaj bronzer u sebi sadržii sve nijanse , jedna je neka šampanj boja ,a druga zlatna . Ono što mi se ne sviđa i što zameram jeste to što se proizvod mnogo trusi. Jako se lepo blenda i imaodličnu pigmentaciju.

Ja ga nanosim lepeza četkicom i odličnoo se blenda nanosim ga samo na vrh jagodica i malo na nos. Pošto je sad zima i nemam neku boju ,koristim uglavnom samo svetliji deo ili mešavinu svetlijeg i tamnijeg dela.

Sada kada sam ga kupila definitivno vidim zašto ga svi obožavaju :)
Kako se vama dopada?
To je to za ovaj post xoxo

Sunday, January 7, 2018

Maybelline Vivid Hot Lacquer

I ćao drage moje, evo me konačno sa novim postom. Na početku želim da vam čestitam Novu godinu i Božić. U današnjem postu ću vam pričati o stvarčici koju samza jako kratko vreme jako zavolela .
Danas ću vam pisati o Maybelline Vivid Hot Lacquer sjajevima za usta.

Ja sam svoj kupila u Liliju i bio je na sniženju pa sam ga platila 480 dinara. Moj je u nijansi Tease.
Ovo je jedna simpatična nude boja, i odmah znam da se neće svideti devojkama koje ne vole onaj efekat da su usne skoro iste boje kao  koza (puder) .

Što se tiče samog sjaj on je jako kremast , malo je gušći od klasičnih sjajeva ali nije težak na usnama.
Ono što mi se sviđa jeste to što kada ga stavite on ne mrda sa usana. Naravno ostaje na časama,cigaretama, ali ih lako možete skinuti i popraviti.




Aplikator ima drugačiji od svih ostalih,podseća me na suzu u sredini ima ruicu gde kupi proizvod, zaista se jako lako i nanosi na usne.

Puno mi se dopada  to što ovi sjajevi nisu mnogo lepljivi i imaju punu boju kao karmin.
Definitivno ću kupiti još nijansi ovih sjajeva,jer u zadnje vreme " odmaram" od mat ruževa
Što se tiče ovih sjajeva imate sve moje preporuke :)

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...