Sunday, December 10, 2017

Golden Rose CAT WALK maskara

Ćao drage moje. Pre neki dam sam bila u Lilliju da kupim neke stvari za kuću i dok sam šetala i razgledala naišla sam na jednu veoma jeftinu maskara o kojoj nisam čitala ili slušala uopšte, tako da sam odlučila da je probam i da vam napišem svoje mišljenje o njoj. A to je Golden Rose Cat Walk maskara.

Koštala je svega 250 dinara. Dolazi u narandzastom pakovanju od 9ml.Ima silikonsku četkicu, koja je kako proozvođač kaže specijalno dizajnirana da pruži pun volumen trepavicama.
Ono što sam prvo primetila i  jeste  neobična četkica i to je ono čega sam se najviše plašila,ali upravo ona je zaslužna za to da mi se trepavice ne slepe.




 Neko sam ko zaista ima kratke trepavice bez volumena.Ova maskara im ne daje preteranu dužinu kao neke druge maskare,ali im daje okej volume. Ne mogu reći da je najbolja maskara koju sam probala ali za cenu od 250 dinara sasvim je solidna.Ono što moram reći jeste da mi se ne preslikava na kapak i da se zaista ne razmazuje. Nosila sam je par puta po ce dan i ona nije mrdnula,pritom nije vodotporna.

 Maskara je izuzetno crna i to je ono što mi se izuzetno dopada.
Sve u svemu zadovoljna sam maskarom i ne mogu reći da su ovo bačene pare..


Jeste li je probali? Kako se vama čini?

No comments:

Post a Comment

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...