Friday, December 29, 2017

Favorite 2017 - Šminka

I ćao devojke, polako se približio i kraj ove 2017 godine,danas sam zato odlučila da sa vama podelim svoje favorite ove godine. U ovom postu ih neće biti previše,tu će se naći samo proizvodi koje sam konstantno  koristila i obozavala.

Prvi proizvod jeste naravno Maybelline Fit me puder , od kad je došao kod nas samo sam njega koristila i savršeno mi odgovara,savršen je za svaki dan, ne preporučujem ga devojkama sa suvom kožom .

Sledeći proizvod jeste Catrice Camouflage tečni korektor ,ovo je korektor koji sam koristila tokom cele godine i koji obožavam ,jedan je od najboljih drogerijskih  korektora kod nas po mom mišljenju.

Proizvod koji sam obozavala tokom ove godine jeste Max Factor Cream puff kameni puder, koliko god novih pudera za setovanje da sam probala uvek sam mu se vraćala. Moj je u nijansi translucent. Preporučujem ga svima.

Paletica senki koju sam koristila svakodnevno za neki dnevni look jeste Llums paletica u nijansi 05 deliciouse nudes,obožavam je boje su prelepe,savrsene za svaki dan ,a paletica je mala i kompaktna i savršena za putovanja..

Sledeći favorit jeste paletica za konturisanje od Orifame -a , u njoj dolazi bonzer,rumenilo i highlighter,paletica je odlična za svakodnevnu šminku,i za putovanja,moje utiske o njoj možete pročitati na blogu :)

Maskara koju sam obožavala jeste Max factor 2000 kalorija maskara, kao i kod cream puff pudera ovo je maskara kojoj se uvek vraćam..Savršeno odgovara mojim trepavicama  i defnitivno ću je koristit i dalje.

I za sam kraj sam ostavila proizvode za usne, Ove godine sam definitivno najviše volela da nosim Golden rose tečne karmine,obožavala sam ih jer kad ih stavim ne moram da brinem da će razmazati.
Takođe ove godine sam se opet vratila sjajevima i jedan od mojih omiljenih i favorit je bio LLums sjaj za usne u nijanisalty caramel 08,obožavala sam da ga stavljam preko karmina za taj lepi sjaj,nije previše lepjiv zato sam ga i obožavala.

I to bi  bilo to za ovogoodišnje favorite, ovde su se našli proizvodi koje sam najviše koristila.. :)
Do sledećeg post-a xoxo

Saturday, December 23, 2017

Maybelline instant Age Rewind korektor

Zdravo devojke .
U današnjem postu-u vam pišem o dugo očekivanom korektoru koji je stigao i kod nas , a to je Maybelline Instant Age Rewind korektor. Od skoro se može pronaći i kod nas. Ovaj korektor sam prvi put probala pre 2-3 godine kada mi je drugarica donela iz inostranstva. Tako da vam tek sad pišem recenziju kada sam ga se opet dokopala.
Kod mene u Liliju sam ga pronašla samo u nijansi Nude koja je meni tamna, i koja će biti tamnija i mnogim devojkama.


. Kupila sam ga na sniženju po ceni od 729 dinara, inače je oko 1100 .  Dolazi u preslatkom i drugačijem pakovanju od drugih ,sa sunđerastim aplikatorom  na vrhu bočice , dolazi u količini od 6ml.
Pošto mi je nijansa tamnija ,koristim ga  ponekad tako što ga stavim malo na lice da potamnim pudere koji su mi presvetli sad.

Što se tiče samog korektora jako mi se sviđa , nemam nekih problema na licu i zaista mi dobro prekriva.  Ranije kada sam ga koristila u svetlijoj nijansi  savršeno mi je odgovarao za predeo oko očiji nije mi se uvlačio u borice mnogo kao neki drugi korektori, a prekrivao mi je podočnjake. Jedina mana koju sam mu pronašla jeste to što se zaista brzo troši ako ga koristite u svakodnevnom šminkanju i to što nema puno nijansi kod nas .

 To je to za ovaj post  xoxo

Saturday, December 16, 2017

Essence Metal Shock senka

 Ćao drage moje. Danas sam za vas spremila recenziju proizvoda koji me je oduševio mogu reći. Ovu preslatkoću sam videla u videu kod naše youtuberke Sonje ( Totalna amaterka naziv njenog kanala ) i odlučila sam da odem do Dm-a i pogledam kakva je uživo, a reč je o Essence Metal shock kremastoj senki za oči.  Cena joj je 469 dinara .


Senke dolaze u  4 različite nijanse, Ja sam svoju uzela u nijansi 02  stars and stories.Ovo je neka rozikasta - rose gold nijansa  koja mi se zaista dopada i planiram da kupim i nijans  01 solar explosion koja je prava zlatna nijansa.

U pakovanju  sadrži 3,5ml. Senka je jako kremasta i lepo se stapa sa drugim senkama. I očima daje prelep metalic izgled.  Jako lako se nanosi na kapak. U sebi sadrži sitne šljokice. Što se same pigmentacije tiče ona je odlična i jako mi se sviđa. Od kad sam je kupila koristim je skoro svaki put kada se šminkam. Sve u svemu jako mi se dopada senka i sam izgled koji nastane kada nju stavim.
Imate sve moje preporuke za ovu senkicu.




Friday, December 15, 2017

Wet n Wild highlighter ( Precious Petals)- Review

Ćao drage moje devojke.
Nedavno je u DM stigao Wet n Wild, čim je došao otišla sam do Dm-a i kupila sam nešto o čemu sam mnogo slušala ,a to je njihov highlighter .

U ponudi se nalaze dve nijanse ,ja sam uzela u nijansi Precious Petals. Koštao je oko 660 dinara.
Na prvi pogled odmah se može videti da je highlighter prelep, ima neku cvetnu šaru. Dolazi u plastičnom pakovanju koje i nije baš kvalitetno,ali smatram da je  važniji sam proizvod unutra.

Količina koju dobujate jeste 5,4g . Što se teksture samog proizvoda tiče ona je malo tvrđa,ali mu je zato pigmentacija odlična. Onima koje ne vole preterani highlight i početnicima preporučujem da paze.

Nijansa je ono što me je oduševilo,ovo je prelepa zlatkasta nijansa,koja meni lično vuče i malo na roze,takođe u sebi sadrži šljokice koje se na licu ne primete,tako da ne morate da brinete oko toga. Ovo je moj prvi zlatkast highlighter i moram vam reći da  sam se zaljubila u njega i koristim samo njega od kad sam ga kupila.


Preporučujem svim ljubiteljkama highlightera da ga probaju :)

Sunday, December 10, 2017

Golden Rose CAT WALK maskara

Ćao drage moje. Pre neki dam sam bila u Lilliju da kupim neke stvari za kuću i dok sam šetala i razgledala naišla sam na jednu veoma jeftinu maskara o kojoj nisam čitala ili slušala uopšte, tako da sam odlučila da je probam i da vam napišem svoje mišljenje o njoj. A to je Golden Rose Cat Walk maskara.

Koštala je svega 250 dinara. Dolazi u narandzastom pakovanju od 9ml.Ima silikonsku četkicu, koja je kako proozvođač kaže specijalno dizajnirana da pruži pun volumen trepavicama.
Ono što sam prvo primetila i  jeste  neobična četkica i to je ono čega sam se najviše plašila,ali upravo ona je zaslužna za to da mi se trepavice ne slepe.




 Neko sam ko zaista ima kratke trepavice bez volumena.Ova maskara im ne daje preteranu dužinu kao neke druge maskare,ali im daje okej volume. Ne mogu reći da je najbolja maskara koju sam probala ali za cenu od 250 dinara sasvim je solidna.Ono što moram reći jeste da mi se ne preslikava na kapak i da se zaista ne razmazuje. Nosila sam je par puta po ce dan i ona nije mrdnula,pritom nije vodotporna.

 Maskara je izuzetno crna i to je ono što mi se izuzetno dopada.
Sve u svemu zadovoljna sam maskarom i ne mogu reći da su ovo bačene pare..


Jeste li je probali? Kako se vama čini?

Friday, December 8, 2017

Tender Care univerzalni balzam -Oriflame

Ćao drage moje ,danas za vas imam jedan mali post. Pošto je došla zima ,a sa njom i hladnije vreme htela sam da sa vama podelim utiske o jednoj maloj stvarčici koja mi štiti usne od pucanja. Kao što znamo nega usana je bitna isto kao i nega kože lica ,ruku..

Danas ću vam pisati o Tender Care univerzalnom balzamu. Kupila sam je u Oriflame-u i cena joj je trenutno 530 dinara.
Što se pakovanja tiče ono je zaista preslatko ,kao mali ćupić za med i u njemu ima 15 ml.. Moj balzam je od Crne ribizle i predobro miriše.

E sada da predjemo na sam proizvod. U sebi sadrži mešavinu emolijenata, pčelinjeg voska  i vitamina E.  Prvenstveno je namenjem za osobe sa veoma suvom kožom. Pored toga što se može koristiti kao balzam za usne, ja da koristim i za zanoktice  i ponekad za ruke. Tekstura me jako podseca na vazelin. Jako brzo se upije i oporavlja mi usne i ostavlja hidriranim. Obozavam da ga koristim ,pogotovo zimi kada mi usne mnogo više pucaju..

Kako vi negujete vaše usne? Nadam se da vam se post svideo .
 


Follow me on instagram :https://www.instagram.com/pesteric_m/

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...