Thursday, January 18, 2018

Catrice volumizing lip booster

 Ćao drage moje ,evo me opet sa novim postom. U današnjem postu ću vam pisati o Catrice volumizing lip booster sjaju za usne. Ovo je prizvod koji bi trebalo da vaše usne poveća i učini ih punijim i sočnijim. Jako me podseca na Too Faced lip injection sjaj ,samo što je dosta jeftiniji.
Možete ga pronaći u Dm drogerijama po ceni od oko 600 dinara.

Ono što proizvođač kaže o ovom proizvodu jeste sledeće :
“Voluminizirajući Lip Booster pruža vašim usnama predivan efekt volumena zahvaljujući svojim mentol sastojkom, te prekriva sitne borice na usnama.  Rezultati: ženstvene usne sa sjajnim rosé završetkom.”

Ja sam svoj kupila u nijansi 010 Some BARE over the rainbow, to je jedna lepa rozikasta nude nijansa . Što se samog pakovanja tiče ono je zaista lepo i elegantno i to mi se mnogo dopada,sadrži 5ml. Ali kao što sve znamo nije najvažnije pakovanje ,već sam proizvod. Pa da pređemo na proizvod. Kada ga nanesete na usne osetićete blago peckanje i imaćete osećaj hlađenja,ali taj osećaj prođe posle 10-ak minuta. Ostavlja jako lepu boju usnama i nije lepljiv preterano. Što se tiče trajnosti na usnama ona je 2-3 sata bez jela i pića(barem se meni tako pokazalo). Naravno čim uzmete da pijete on će se skidati. Ali kada se skida skida se ravnomerno i jako lako možete da ga popravite.

Bez sjaja
Sa sjajem 
E sad prelazimo na glavno pitanje , a to je da li zaista povećava usne?
E pa ovako,ja imam utisak da ih malkice  vizuelno povećava ali ne dramatično ,što mi i odgovara.
Ako ste neko ko voli sjajeve za usne ili jednostavno bi želeli da probate ovakakv proizvod a ne želite da date previše novca , imate moje preporuke da ga probate. :)

Saturday, January 13, 2018

Catrice Prime and Fine prajmer

Ćao drage moje ,evo me sa još jednim postom. Danas ću vam pisati o proizvodu za koji smatram da je neophodan kako bi nam šminka izgledala lepše i duže trajala , a to je prajmer za lice .Prajmer nam služi kao barijera između kože i tečnog pudera ,olakšava nam nanošenje tečnog pudera i kao što sam napomenula omogućava da nam šminka traje duže. Prajmer o kojem ću danas pisati jeste Catrice cosmetics Prime and Fine prajmer .

Catrice proizvode možete pronaći u DM drogerijama. Proivod dolazi u veoma jednostavnom belom pakovanju sa crnim slovima i sadrži 30ml u sebi.  Ono što proivođač kaže na pakovanju jeste da je ovo lagan prajmer koji sprečava da tokom dana prosijate i koji smanjuje pore.

Ovaj prajmer je prvenstveno namenjen osobama sa masnom kožom i proširenim porama, Što se teksture ovog prajmera tiče ona je kremasta. Prajmer je bele boje ,lako se razmazuje po licu i veoma brzo se upija u kožu. Količina koju ja koristim jeste možda ko zrno graška i sasvim je dovoljna.

Sastav: Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glyceryl Dibehenate, C10-18 Triglycerides, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Pectin, Carbomer, Lecithin, Ethylhexyglycerin, Ceteth-20, Xanthan Gum, Steareth-20, PEG-75 Stearate, Sodim PEG-4, PEI-6 Phosphonate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.


Ovaj prajmer je odličan za svakodnevnu šminku ,produžiće vam trajanje iste i nećete prosijati, ali ako želite "Fotošopiran "  i "blurovan "izgled  kože preporučujem vam da ga zaobiđete i ne trošite pare, jer vam on to neće pružiti. 
To je to za ovaj post, i za sam kraj želim da vam kažem da imate moju preporuku za njega
Do sledećeg posta xoxo

Thursday, January 11, 2018

L'oreal Infallible 24h Matte puder

Ćao devojke , evo me sa još jednim postom. Danas ću vam preneti svoje utiske o jednom puderu koji sam koristila pre par meseci i sad sam mu se vratila ponovo . U pitanju je Loreal Infallible matte puder. Prva stvar koja mi se dopada kod njega jeste to što dolazi u pakovanju od 35ml ,što je više nego ostali puderi. Kupljen je u Liliju i cena mu je 1000 dinara bila.

Što se tiče same teksture ovog pudera on nije ni pregust ni pre tečan ,znači srednje gustine je. Kada ga nanesem on zaista nije težak na licu i to mi se zaista puno dopada. Ovaj puder se jako lako i lepo blenda, ja svoj nanosim Aurinim sunđerčićem i prezadovoljna sam.
Puder ima mat završnicu i zato ga ne preporučujem devojkama sa suvom i ekstremno suvom kožom. Iako ima ovu mat završnicu ja ga setujem sa nekim puderom za setovanje.

Što se pokrivne moći ovog pudera tiče ona je srednja ka potpunoj, sa jednim slojem prekrije sve što treba,a ako vam treba potpuna prekrivna moć to možete postići sa drugim slojem.
 Postojanost ovog pudera je ono što me je najviše oduševilo da budem iskrena. Jako dugo stoji na licu i ne prosijam . Kada sam imala jednu proslavu stavila sam ga  izdrzao je čak i 8-9 sati ,što je zaista dobro. Lično mi se nije uvlačio u bore smejalice ,kao što neki puderi znaju to da učine.

Sve u svemu ovo je jedan odličan drogerijski puder i preporučujem ga svim devojkama koje nemaju suvu kožu :)

To je to za ovaj post .

Wednesday, January 10, 2018

Llums marbelized bronzer( 02 AMBER)

Ćao drage moje, evo me opet sa vama i danas želim da sa vama podelim utiske o jednom proizvodu o kojem sam dugo razmišljala da li mi treba i da li da ga kupim. Slušajući razne pozitivne komentare na Youtubu i raznim blogovima ,konačno sam odlučila i ja da ga kupim i probam.

Danas ćemo pričati o čuvenom Llums marbelized bronzeru u nijansi 02 Amber,koji svi koristimo kao hajlajter.
Pakovanje sadrži 9 grama  i ima rok trajanja  2 godine nakon otvaranja. Llums je Lijijev brend tako da prozvode možete pronaći samo u Liliju ,ali to već sigurno znate.
Ja sam svoj kupila na sniženju i  platila sam ga 369 dinara.

E sada da krenemo na sam proivod. Ovaj bronzer u sebi sadržii sve nijanse , jedna je neka šampanj boja ,a druga zlatna . Ono što mi se ne sviđa i što zameram jeste to što se proizvod mnogo trusi. Jako se lepo blenda i imaodličnu pigmentaciju.

Ja ga nanosim lepeza četkicom i odličnoo se blenda nanosim ga samo na vrh jagodica i malo na nos. Pošto je sad zima i nemam neku boju ,koristim uglavnom samo svetliji deo ili mešavinu svetlijeg i tamnijeg dela.

Sada kada sam ga kupila definitivno vidim zašto ga svi obožavaju :)
Kako se vama dopada?
To je to za ovaj post xoxo

Sunday, January 7, 2018

Maybelline Vivid Hot Lacquer

I ćao drage moje, evo me konačno sa novim postom. Na početku želim da vam čestitam Novu godinu i Božić. U današnjem postu ću vam pričati o stvarčici koju samza jako kratko vreme jako zavolela .
Danas ću vam pisati o Maybelline Vivid Hot Lacquer sjajevima za usta.

Ja sam svoj kupila u Liliju i bio je na sniženju pa sam ga platila 480 dinara. Moj je u nijansi Tease.
Ovo je jedna simpatična nude boja, i odmah znam da se neće svideti devojkama koje ne vole onaj efekat da su usne skoro iste boje kao  koza (puder) .

Što se tiče samog sjaj on je jako kremast , malo je gušći od klasičnih sjajeva ali nije težak na usnama.
Ono što mi se sviđa jeste to što kada ga stavite on ne mrda sa usana. Naravno ostaje na časama,cigaretama, ali ih lako možete skinuti i popraviti.




Aplikator ima drugačiji od svih ostalih,podseća me na suzu u sredini ima ruicu gde kupi proizvod, zaista se jako lako i nanosi na usne.

Puno mi se dopada  to što ovi sjajevi nisu mnogo lepljivi i imaju punu boju kao karmin.
Definitivno ću kupiti još nijansi ovih sjajeva,jer u zadnje vreme " odmaram" od mat ruževa
Što se tiče ovih sjajeva imate sve moje preporuke :)

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...