Friday, June 16, 2017

Maybelline The Falsies Push Up drama maskara- (waterproof)

Zdravo devojke.
Danas ću vam preneti svoje utiske o jednoj od Maybelline maskara. Za mene Maybelline maskare su jedne on najboljih što se drogerijskih maskara tiče. Maskara o kojoj  ću vam danas pisati jeste Falsies Push Up drama maskara.

 Dobila sam je na poklon još krajem prosšle godine ,ali do pre nekih dve nedelje nisam je isprobala.
Dolazi u pakovanju od 9,7 ml. Četkica je gumena. Samo pakovanje maskare je preslatko . Ružičasto-crveno elegantna ambalaža.

Stvar koja mi se ne sviđa kod ove maskara je što stvara efekat paukovih nožica i trepavice su veoma slepljene, što se meni lično ne sviđa. Što se tiče dugotrajnosti maskare,maskara zaista ostaje na mestu tokom celog dana i nije mi se razlivala .


Sve u svemu što se mene tiče ovu maskaru bi trebalo preskočiti i  nije mi se svidela.
Da li ste je proobale i koje je vaše misljenje o njoj?😊

Saturday, June 10, 2017

Schauma Q10 balzam za slabu i tanku kosu.

Zdravo devojke.
Danas sam htela da vam prenesem utiske o jednom proizvodu koji sam koristla ranije i sada mu se opet vratila. A to je Schauma Q10 balzam za slabu i tanku kosu,kao sto je moja. 
Može se pronaći u svim drogerijama,parfimerijama i lokalnim marketima.Cena mu je negde oko 200 dinara i dolazi u pakovanju od 200ml.
Pakovanje je zlaćkaste boje i veoma jednostavno.
Balzam je beličaste boje,gust i veoma prijatnog mirisa uobičajnog za većinu balzama. Posle korišćenja kosa je veoma mekana i zaglađena. Izgleda dosta zdravije i lepse . Ne masti mi se od njega kao sto zna od nekih drugih. Veoma lepo i lako se raščeslja sto mi je jako bitno. Upotpunosti odgovara mom tipu kose. I definitivno ću ga koristiti nek vreme dok ga se moja kosa ne zasiti.
 Kakvi su vaš utisci? 
Pozdrav😊

Monday, June 5, 2017

Maybelline master V-shape contour duo stick

Zdravo drage devojke.
Danas ću vam preneti svoje utiske o Maybelline stiku za konturisanje. Kod nas dolaze u dve nijanse light i medium. Moj je u nijansi light .

 Proizvod se sastoji od tamnijeg dela za konture i svetlijeg za highlight .

Ovaj proizvod mi se zaista svidja jer je lak za  upotrebu i savrsen je za dane kada žurite i nemate puno vremena za sminkanje, ili za dane kada ste jednostavno lenje da se previše bavite šminkanjem. 😅

Ovaj stik je savrsen za svakodnevnu sminku i početnike jer nisu posebno uočljive. Stik je kremas i savršeno se blenda. Jedina mana mu je sto može doći do mešanja tamnijeg dela i highlight-a.
može se pronaći u Lilliju i DM.


Da li ste ga vi isprobali?

Friday, June 2, 2017

Max Factor Cream Puff pressed powder

Zdravo drage devojke.
Danas ću vam preneti svoje utiske o Max Factor cream puff puderu u kamenu. Možete ga pronaći u svim Lilly i Dm prodavnicama. Ovo je puder  koji se proizvodi od 1953.

 Dolazi u čvrstom plastičnom pakovanju sa sunđerasim aplikatorom,koji po  meni ničemu ne služi. Dolazi u gramaži od 21g sto je prilično mnogo i dugo će vam trajati. Moj je u nijansi 05 Translucent.
Puder ima jako lepo i prijatan miris.

Cream Puff je puder koji se može koristiti samostalno  da izjednači vaš ten i matira lice ili kao puder za fiksiranje sminke i matiranje.

Ja ga koristim za fiksiranje sminke i matiranje, i odlično radi svoj posao.  Cena mu je negde oko 1000 dinara,ali se čest može naći na popustu.
Koji je vaš omiljen puder za setovanje sminke? 😊

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...