Sunday, July 14, 2019

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem jeste da me je ovaj korektor oduševio. U kratkom vremenskom roku je postao jedan od mojih omiljenih korektora.

Dolazi u praktičnom platičnom pakovanju od 6,8 ml. Sam aplikator je prilično mali, međutim na njemu ostaje dovoljno proizvoda za korišćenje. Moj je u nijani 05. Srednje je gustine, ali je veoma dobro pigmentovan. Odlično pokriva podočnjake ,što mi je u poslednje vreme veoma bitno.
Sam korektor se veoma lako nanosi i blenda. Korektor nije suv što mu je još jedan plus, te mislim da će odgovarati devojkama i ženama sa suvljim predelom ispod očiju. 

Ume da se uvuče u borice oko očiju, međutim to je minimalno. Dugotrajan je i do sad nisam imala problema da mi se skine, čak i posle  više sati od nanošenja.( Nosila sam ga na svadbu,gde sam imala šminku tokom ceog dana).


Odličan je i kao highlight ispod očiju, te lepo osveži vaš izgled.
Može se pronaći u DM i Lilly drogerijama  i cena mu je oko 600 dinara,što smatram da nije puno,pogotovo jer je kvalitetan
Da li ste probali ikakvisu vaši utisci?


Thursday, July 11, 2019

Revolution reloaded marvellous mattes

Ćao dragi moji evo me konačno sa novim postom. Danas vam donosim recenziju Revolution reloaded marvellous mattes palete. Kupljena je u Alexandar cosmetics radnjji za 590 dinara.
Ovo je jedna poprilično šarena paletica, tako da ako niste ljubitelj šarenih nijansi na očima ova paleta definitivno nija za vas. Dolazi u veoma jednostavnom pakovanju i u njoj se nalazi 15 nijansi od žutih preko plavih,pa čak i bele.

U ovoj paleti sve senke su mat.  
Što se pigmentacije ovih senki tiče ona je dobra, međutim neke nijanse su pigmentovanije od drugih ,što možete videti u fotografijama koje slede.




Ono što mi se dopada kod ove palete je to što se senke jako lako i lepo blendaju i odlično rade jedna sa drugom. Lako su nadogradive, Takođe jedna od pozitivnih strana ove palete je ta što senke uz bazu na očima ostaju poprilično dugo , te nema potreba da brinete da će posle nekog vremena da nestane sa vaših očiju. Te smatram da za 600 dinara nećete naći bolje paletice od ovih revolution.
Ove paletice dolaze u još par varijacija nijansi.
Sve u svemu smatram da je ovo jedna dobra paleta koja je savršena za početnike i osobe koje se ne bave profesionalno šminkanjem,



1.LOOK ODRAĐEN OVOM PALETOM

2.LOOK ODRAĐEN OVOM PALETOM





Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...