Thursday, February 21, 2019

Revolution Chocolate Rose gold paleta

Ćao drage moje. Evo me sa još jednom recenzijom. Danas ćemo pričati o Revolution Chocolate Rose Gold paleti. U ovu paletu sam se zaljubila na prvi pogled. Ova paleta bi trebalo da bude replika Huda beauty Rose gold palete, Možete je pronaći u Alexandar cosmetics radnjama i cena joj je 1360 dinara.

Cela paleta je sastavljena od 16 nijansi , 8 mat nijansi i 8 šimerastih nijansi. Pakovanje je čvrsto i plastično unutar palete postoji ogledalo ,tako da je savšena za putovanja. Svaka nijansa ima svoj poseban i zanimljiv naziv.

Sa ovom paletom je jednostavno napraviti neki svakodnevni look kao i neki večernji. Sve nijanse nekako vuku na crvenkasto-roze, tako ako ste ljubitelj takvih paleta ova je definitivno za vas.
Malo više mi se sviđaju šimeraste nijanse jer su pigmentovanije malo od mat nijansi, ali i mat su odlične. Lako i lepo se blendaju. Lepo se stapaju jedna sa drugom. Senke su dugotrajne na očima,uz bazu mi stoje po ceo dan dok  ne skinem šminku uveče.
Da li ste probali ovu paletu? Kako se vama dopada?



Tuesday, February 19, 2019

Balea Aqua serum za hidrataciju

Ćao dragi moji. Konačno sam rešila da se vratim na blog i posvetim mu mnogo više vremena.
Za "povratnički" post sam odlučila da vam napišem recenziju za moj omiljeni serum trenutno.
U pitanju je Balea Aqua serum za hidrataciju . Verovatno ste već čule o njemu mnogo,ali ja sam poželela da podelim i svoje utiske sa vama.
 Dolazi u plastičnoj bočici od 30 ml. Može se pronaći u DM drogerijama i cena mu je oko 500 dinara. Na bazi vode je.
Sam serum je vodenkaste teksture,jako lepo se razmazuje i koža ga brzo upije. Kada ga prvo nanesem ostavi blago lepljiv film,ali i to brzo nestane. Ovaj serum koristim ujutru i uveče nakon čišćenja lica i umivanja.Posle njega nanosim svoje kremice koje koristim i sve to zajedno ostavlja fantastične rezultate. Imam osećaj kao da krema lepše "legne " posle nanošenja ovog seruma.Jedna pumpica ovog seruma mi je dovoljna da namažem celo lice,a ono što ostane razmažem i po predelu vrata.
Ispunio je sva moja očekivanja.


Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...