Monday, July 30, 2018

ESSENCE I LOVE EXTREME CRAZY VOLUME MASKARA

Ćao drage moje, evo me danas sa još jednim postom. Danas ću vam preneti utiske o čuvenoj Essence I love Extremen maskari. Mislim da sam jedna od zadnjih osoba na planeti koja ju je probala. U skorašnjem šopingu sam je kupila da je isprobam. Cena joj je negde oko 400 dinara, nisam siigurna.
Prvo što mi je zapalo za oko kada sam je otvorila jeste njena velika silikonska  četkica, i moram priznati da sam se uplašila da ću se umazati sa njom.

Što se pakovaja tiče ono je preslatko baš girly.U sebi sadrži 12 ml.A sada da pređemo na sam proizvod.
Kada sam krenula da je nanosim videla sam da nisam imala razloga da se plašim velikee četkice,jer upravo ona ravnomerno i lepo raščešljavajući nanosi maskaru na vaše trepavice. Sama maskara je nadogradiva i može da se stavlja u više slojeva, intenzivno crna je i daje vašim trepavicama prelep volumen i dužinu,što je mojim trepavicama preko potrebno.

Naravno kao i ništa na svetu ni ova maskara nije savršena, zna da uzme previse proizvoda te je potrebno da se taj višak sa vrha skine ,takođe jedna mana joj je što se posle 5-6 sati nošenja krene da se trusi sa vaših trepavica.

Sve u svemu za jako kratko vreme je postala jednaod mojih voljenijih maskara.

Thursday, July 26, 2018

TREND IT UP - Natural radiant highligter

Ćao drage moje , evo i mene posle dosta vremena . Danas sam ovde da sa vama podelim utiske o jednom highlihteru. Dugo sam razmišljala šta da probam od brenda Trend it up, i prilikom kupovine u DM-u odlučila sam da prvi proizvod bude Natural radiant highligter, jer naravno nikad dosta njih.
Cena ovog highlihtera je bila 599 dinara , u pakovanju dolazi 9 grama ,što je zaista puno i rok trajanja mu je 24  meseca od otvaranja. Samo pakovanje je plastično .
Moj je u nijansi 010 nisam sigurna ima li još neka nijansa ,kada sam ga uzimala bio je samo on. Što se samog highligtera tiče on u sebi ima malo krupniji šimer ,ali nije strašno. Po mom mišljenju nijansa je neka šampanj i odgovaraće devojkama koje su svetle puti kao ja, upravo iz ovog razloga ga i obozavam .Pigmentacija je odlična za drogerijski highligter. 


Trajnost na licu mu je veoma dobra, meni je trajao i do 8h. Jako lepo se stapa sa ostalom šminkom i lepo se može izblendati .  Za jako kratko vreme mi je postao omiljeni highligter i koristim ga svakodnevno.
Ovako sija na licu :)
Imate sve preporuke . :) 

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...