Thursday, May 3, 2018

Essence In love with rose paletica

Ćao drage moje, danas sam tu sa jos jednom recenzijom. Danas ćemo pričati o Essence IN LOVE WITH ROSE PALETICI. Pakovanje je preslatko i paletica dolazi sa 10 nijansi, ima i mat i šimerastih metalik nijansi.
Kupila sam je u DM-u po ceni od oko 550 dinara. U ponudi postoji još par varijanti ali meni se ova najviše dopala.
Što se samog pakovanja tiče ono je klasično preslatko  Essence pakovanje . Cela paletica sadrži 7 grama. I rok trajanja je 12 meseci od otvaranja paletice.
Štp se samih senki tiče one su jako lepo pigmentovane, lepo se blendaju i jako malo se truse što je meni odlično. Ako ste početnik ova paletica je savršena za vas
U prvom redu imamo 5 nijansi
Prva je mat bela nijansa  koju koristim za setovanje baze za senke ,druga je takođe ja bih rekla mat nek aroze  boja koze, sledeća jeste neka prljavo roze šimerasa nijansa koja mi je jako dopada .Zadnje dve senke u prvom redu jesu jedna prelepa bordo šimerasta senka i jedna tamno sivkasta šimerasta senka koju neću koristiti jerne volim takve nijanse.


U drugom redu se nalaze dve prelepe metalik senke jedna je rose-gold metalik senka a druga je svetlo roze metalik senka. Sledeća senka u nizu jeste jedna mauve rozikasta nijanssa koja je mat, zatim imamo sivu mat nijansu i na kraju tamno plavu šimerastu senkicu . Zadnje dve neverujem da cu koristiti jer to nisu boje koje ja volim da koristim.

Moje omiljene nijanse iz ove aletice su definitivno ove dve metalik, bordo i ova mauve nijansa.
Što se ove paletice imate sve moje preporuke , ovo je jedna veoma jeftina ,a izuzetno kvalitetna paletica.

Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...