Saturday, April 21, 2018

Wet n Wild photofocus puder

Ćao drage moje. Već neko vreme sam zapostavila blog ,ali obećavam da ću se popraviti.
Danas sam tu sa recenzijom jednog pudera o kojem sam čula mnogo različitih utisaka. Reč je o Wet n Wild photofocus puderu. Kao što već znate ovaj brend je krajem prošle godine došao i kod nas.
Ono što želim da naglasim je da je ovaj brend cruelty free što mi se mnogo dopada.
Cena mu je oko 880 dinara, Moj je u nijansi E326C Soft Ivory.

Ono što mi se mnogo sviđa jeste da proizvod nema pumpicu ,već ga nanosite špatulicom i mnogo manje nereda napravim. Puder ima 30 ml.
Što se teksture ovog pudera tiče ona je ni previše gusta ni previše tečna.  Jako lako i lepo se nanosi na lice i blenda. Nije težak na licu ne osećam ga uopšte.Jako lepo izgleda i jako lepo se stopi sa ostalom šminkom na licu.

Može se koristiti za svakodnevnu šminku, ali se možetakođe koristiti i za neku većernju varijantu ili kada idete na neki događaj ili proslavu jer zaista ima veoma dobru pokrivnu moć i prekrije sve nedostatke na licu.
Što se dugotrajnosti tiče, veoma je dugotrajan .Suši se mat i daje licu blurovan izgled, ne znam kako bi drugačije to opisala. Jako lepo izgleda na fotografijaa. Jedina mana mu je miris koji me podseća na razređivač za farbu ,ali kada se nanese taj  miris se izgubi.
Sve u svemu prezadovoljna sam ovim puderom i imate sve moje preporuke.


Maybelline Fit me korektor

Čao dragi moji evo me sa još jednim postom, danas vam prenosim svoje utiske o Maybelline Fit me korektoru. Prva stvar koju moram da kažem j...